SPOZNAJTE MODEL LS

Najnovejši Lexusov vodilni model pete generacije je rezultat petletnega razvoja in spreminja luksuzno limuzino v povsem novo obliko umetnosti. Naši oblikovalci že od nekdaj postavljajo nove mejnike, najnovejši model LS pa meje tehnologije prestavlja še dlje. Vozilo je bilo zasnovano povsem na novo in ponuja vrhunsko krmiljenje ter izjemno zmogljivost, ne da bi se ob tem zmanjšala udobje in luksuz.

 • 2018 lexus ux gallery 12

  LEXUS LS HYBRID

  RAZLOGI IN DEJSTVA

  Od 112 200,00 €
  Poraba - kombinirana vožnja (l/100 km) 6.2
  Emisije CO2 - kombinirana vožnja (g/km) 142
 • 
 

 
  2018 lexus ls key features
  • Pravi sprejem »omotenaši«

   Ko se dotaknete kljuke, vas novi LS sprejme po navdihu japonske gostoljubnosti in vam pomaga pri vstopu v vozilu, blazine sprednjih sedežev pa vas pozdravijo tako, da se samodejno znižajo, ko se usedete v vozilo.

  • Zvočni sistem Mark Levinson® s prostorskim zvokom

   Tišina in mirnost kabine ponujata idealen prostor za zvočni sistem Mark Levinson® s tehnologijo »Quantum Logic Immersion« in zvočniki, vgrajenimi v strop, ki ustvarjajo edinstven 3D-zvok za pravo koncertno izkušnjo.

  • Bencinska ali hibridna tehnologija

   Z izbiro med večstopenjskim hibridnim motorjem in 3,5-litrskim dvojnim turbo bencinskim motorjem vozilo LC nadaljuje s postavljanjem novih standardov na področjih zmogljivosti, uglajenosti, tihega delovanja in porabe goriva.

  • Ekskluzivni sistem Lexus Safety System + A

   Po zaslugi naših naprednih raziskav preprečevanja nezgod so vsi modeli LS serijsko opremljeni s sistemom Lexus Safety System +. To vključuje sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo zaznavanja pešcev, funkcijo za opozarjanje ob menjavi voznega pasu z asistentom za ohranjanje voznega pasu, samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa, prilagodljivi radarski tempomat in asistent za prepoznavanje prometnih znakov. Za še naprednejšo podporo pri vožnji je ekskluzivno za Lexus LS na voljo sistem Lexus Safety System + A, ki ponuja novo raven pomoči pri vožnji. Med dodatne funkcije spadajo sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo opozarjanja na pešce in sistemom za aktivno krmiljenje, funkcija opozarjanja na ovire pred vozilom, Lexus CoDrive in dvostopenjski sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo LS lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

LS 500h AWD Luxury / Black

DOŽIVITE VOZILO LS

Privlačen in dinamičen videz spremlja vrhunska zmogljivost, ki jo vozilo LS ponuja vozniku. Vodilna luksuzna limuzina s svojo novo in izboljšano opremo in funkcijami zagotavlja izjemno agilnost ob vrhunskemu udobju in prefinjenosti.

DOŽIVITE VOZILO LS

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI