ls experience hero

LS

INOVATIVNA VODILNA LIMUZINA

Limuzina LS je mojstrovina inženiringa, udobja in luksuza brez primere.

SPOZNAJTE MODEL LS

Najnovejši Lexusov vodilni model pete generacije je rezultat petletnega razvoja in spreminja luksuzno limuzino v povsem novo obliko umetnosti. Naši oblikovalci že od nekdaj postavljajo nove mejnike, najnovejši model LS pa meje tehnologije prestavlja še dlje. Vozilo je bilo zasnovano povsem na novo in ponuja vrhunsko krmiljenje ter izjemno zmogljivost, ne da bi se ob tem zmanjšala udobje in luksuz.


 

 
  2018 lexus ls key features
 • Pravi sprejem »omotenaši«

  Ko se dotaknete kljuke, vas novi LS sprejme po navdihu japonske gostoljubnosti in vam pomaga pri vstopu v vozilu, blazine sprednjih sedežev pa vas pozdravijo tako, da se samodejno znižajo, ko se usedete v vozilo.

 • Sistem Lexus Safety System +

  Novi model LS 2018 je opremljen tudi z naslednjo generacijo sistema Lexus Safety System +. Napredna tehnologija sistema zdaj vključuje prvo funkcijo zaznavanja pešcev z aktivnim krmiljenjem na svetu.

  Sistema Lexus Safety System nikoli ne uporabljajte namesto običajne vožnje. Pred uporabo sistema preberite navodila. Za varno vožnjo je vedno odgovoren voznik.

 • Zvočni sistem Mark Levinson® s prostorskim zvokom

  Tišina in mirnost kabine ponujata idealen prostor za zvočni sistem Mark Levinson® s tehnologijo »Quantum Logic Immersion« in zvočniki, vgrajenimi v strop, ki ustvarjajo edinstven 3D-zvok za pravo koncertno izkušnjo.

 • Bencinska ali hibridna tehnologija

  Z izbiro med večstopenjskim hibridnim motorjem in 3,5-litrskim dvojnim turbo bencinskim motorjem vozilo LC nadaljuje s postavljanjem novih standardov na področjih zmogljivosti, uglajenosti, tihega delovanja in porabe goriva.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo LS lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Configure your car

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

LS 500h AWD Luxury / Black

DOŽIVITE VOZILO LS

Privlačen in dinamičen videz spremlja vrhunska zmogljivost, ki jo vozilo LS ponuja vozniku. Vodilna luksuzna limuzina s svojo novo in izboljšano opremo in funkcijami zagotavlja izjemno agilnost ob vrhunskemu udobju in prefinjenosti.

EXPERIENCE THE LS

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

Next steps

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI