IS

SAMOZAVEST IZSTOPATI

Nagrajena luksuzna športna limuzina, ki povsod privabi poglede.

SPOZNAJTE MODEL IS

Vozilo IS združuje dih jemajoč videz z napredno tehnologijo in edinstvenim udobjem. Ta izjemna športna limuzina je s svojim športnim videzom in dolgo strešno linijo, ki spominja na kupe, zasnovana tako, da zagotavlja lahkotno, energično zmogljivost. Z izbiro bencinskega ali hibridnega motorja lahko svoje vozilo IS konfigurirate tako, da bo ustrezalo vašim zahtevam.


 

 
  2017 lexus is key features
 • Odzivno upravljanje

  Bolj toga šasija izboljša natančnost vožnje, novo prilagodljivo variabilno vzmetenje pa zagotavlja boljši oprijem in izboljšano vodljivost.

 • Dodelan in izboljšan nadzor

  Novo lahko vzmetenje omogoča boljšo kakovost vožnje, nadzor nad vozilom, oprijem, stabilnost pri vožnji naravnost ter boljšo odzivnost in povratne informacije krmilnega mehanizma.

 • Napredna aerodinamika

  Naši inženirji za aerodinamiko so stotine ur izpopolnjevali skoraj popolnoma plosko podvozje in krilca za izjemno tiho vožnjo ob nizki porabi goriva.

 • Inteligenten in varen

  Sistem Lexus Safety System + je nadgradnja, ki vključuje intuitivne informacije za voznika, boljšo preglednost v smeri naprej, prepoznavanje prometnih znakov, hitra opozorila glede nevarnosti in tveganj trka ter samodejno upočasnjevanje in zaviranje v sili.

 • Tehnologija polnega hibrida

  Vozilo IS je opremljeno z najnovejšo tehnologijo Lexusovega hibridnega pogona ter omogoča okoljsko učinkovitost ob izjemni in odzivni zmogljivosti.

DOŽIVITE MODEL IS

Iz našega nagrajenega japonskega proizvodnega obrata Tahara pod nadzorom mojstrov Takumi prihaja novi model IS z osupljivim videzom in zmogljivostjo, ki se ji ni mogoče upreti. Zunanjost vas bo očarala z Lexusovo vretenasto masko motornega pokrova in osupljivimi lučmi LED, v notranjosti pa vas bodo navdušili 10,3-palčni zaslon, lepo zašiti usnjeni sedeži in lasersko obdelani vložki iz lesa.

DOŽIVITE MODEL IS

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo IS lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

IS 300h / Black

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI