2018 lexus ct 200h hero

HIBRIDNO VOZILO CT S SAMODEJNIM POLNJENJEM

SPREJMITE MESTO

Dinamično luksuzno hibridno kompaktno vozilo s petimi vrati, ki je popolnoma prilagojeno mestnemu življenju.

SPOZNAJTE MODEL CT

Naše kompaktno vozilo s petimi vrati, ki je bilo posodobljeno za leto 2018, združuje prefinjen urbani videz z edinstveno Lexusovo kakovostjo izdelave in najnaprednejšimi tehnologijami. Doživite posebno razkošje z odlično izdelanim usnjem, vložki iz čudovitega hrapavega lesa in brezhibno lakirano površino. CT 200h ponuja izjemno udobje pri vožnji in učinkovito hibridno zmogljivost. V skoraj neslišnem načinu EV (električno vozilo) ne porablja goriva, ne proizvaja izpustov in ga ni treba polniti, saj gre za hibridno vozilo Lexus s samodejnim polnjenjem.

    2018 lexus ct 200h my18 key features
 • Tehnologija polnega hibrida

  Lexus CT z uporabo inovativne tehnologije združuje bencinski in električni pogon ter tako zagotavlja udobje in agilnost pri vožnji ob nižjih emisijah in manjši porabi goriva. Z Lexusovim hibridnim pogonom s samodejnim polnjenjem bo vaše vozilo vedno napolnjeno in pripravljeno za pot.

 • Prenovljena drzna oblika

  Privabite poglede v mestu z značilno sprednjo masko, lučmi LED in dinamičnim zadkom modela CT 200h. Prilagodite videz z izbiro osupljivih novih barv in dvobarvno notranjostjo vozila.

 • Sprejem »omotenaši«

  Od zaporedne osvetlitve, ki vas diskretno pozdravi ob vstopu v vozilo, do prilagojenih nastavitev notranjosti – vozilo CT vas sprejme v duhu japonske gostoljubnosti »omotenaši«. Prefinjena kakovost izdelave, zaradi katere se boste počutili kot doma.

 • Kakovost izdelave Takumi

  Izdelavo vsakega vozila CT 200h nadzorujejo naši mojstri »Takumi«, ki pregledajo vsak model CT in se prepričajo, da izpolnjuje naše nagrajene standarde kakovosti. Spretnosti in sposobnosti, ki so jih pridobili z desetletji izkušenj, uporabljajo za ustvarjanje edinstvenih končnih obdelav in za finomehaniko.

 • Sistem Lexus Safety System +

  Uživajte v pametni podpori in lahkotnejši vožnji s funkcijami aktivne varnosti modela CT: sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo zaznavanja pešcev; sistem pomoči za ohranjanje vozila na voznem pasu; samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa za izboljšano vidljivost ponoči; asistent za prepoznavanje prometnih znakov in prilagodljivi tempomat.

  Več o sistemu Lexus Safety System +

 • Slog F SPORT

  Ali iščete bolj športno obliko? CT 200h F SPORT vključuje ekskluzivne slogovne dodatke in je med drugim opremljen s še drznejšo vretenasto masko motornega pokrova in 17-palčnimi platišči iz lahke kovine F SPORT. Dinamičen videz po navdihu naših najvznemirljivejših zmogljivih modelov.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo CT lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Configure your car

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

CT 200h Luxury / Black

DOŽIVITE MODEL CT

CT 200h je edino pravo luksuzno kompaktno vozilo, ki ga poganja najnaprednejša hibridna tehnologija s samodejnim polnjenjem. Vozilo s petimi vrati in kompaktnim zadkom ponuja čudovito ravnovesje kakovosti, ročno izdelanega udobja in vrhunskega izkoristka goriva.

DOŽIVITE MODEL CT

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

 • BUSINESS EDITION

  TA OMEJENA IZDAJA MODELA JE KOT NALAŠČ ZA MESTNE DELAVCE, SAJ ZDRUŽUJE LEXUSOVO PREFINJENOST Z ZMOGLJIVOSTJO HIBRIDNEGA VOZILA.

 • Enkratna lita platišča, najnovejši navigacijski in avdiosistem, ogrevani ergonomski sedeži ter ekskluzivno obstojno oblazinjenje Tahara poskrbijo, da boste v tem avtomobilu sproščeni tudi na daljših potovanjih. V načinu EV motor ne proizvaja izpustov in je skoraj popolnoma tih, poleg tega ponuja enakomerno zmogljivost in konkurenčne stroške uporabe med običajno vožnjo, saj emisije CO2 znašajo pičlih 88 g/km.

  Zaradi lahkotne povezljivosti s pametnim telefonom lahko poslušate glasbo prek avdiosistema Panasonic®, ki ima opne zvočnikov iz smole bambusovega oglja, kar zagotavlja boljši zvok in večje možnosti recikliranja. Nenazadnje je tu še 7-palčni zaslon, s katerim dostopate do navigacijskega sistema Lexus in do podatkov o delovanju vozila.

      2017 CT 200h Business Edition
 •     Seat Image

  CT BUSINESS EDITION

  EKSKLUZIVNO OBLAZINJENJE TAHARA

  Oblazinjenje Tahara smo razvili z namenom, da bi bilo obstojno in hkrati okoljsko učinkovito. V polni različici je ekskluzivno na voljo za model CT 200h Business Edition, pri njegovi proizvodnji pa se porabi manj energije kot pri tradicionalnem postopku strojenja usnja.

 •     Navi Image

  CT BUSINESS EDITION

  SISTEM ZA POMOČ PRI PARKIRANJU

  Osrednji navigacijski sistem olajša parkiranje, saj prikazuje pogled za vozilom, ko vklopite vzvratno prestavo.

 •     Wheel Image

  CT BUSINESS EDITION

  17-PALČNA LITA PLATIŠČA

  Lita platišča s petimi dvojnimi kraki so dinamično oblikovana in potemnjena. Pnevmatike z nizkim profilom omogočajo izjemno vodljivost.

 •     Front Image

  CT BUSINESS EDITION

  ŽAROMETI LED

  Opcijski žarometi LED za model Business Edition porabijo manj energije, imajo daljšo življenjsko dobo in so odzivnejši od običajnih žarnic.

 •     Tempo Image

  CT BUSINESS EDITION

  TEMPOMAT

  Ko voznik nastavi želeno hitrost, jo model Business Edition vzdržuje brez njegovega posredovanja.

 •     Sistem Image

  CT BUSINESS EDITION

  NAVIGACIJSKI SISTEM LEXUS

  Model Business Edition je na voljo z navigacijskim sistemom Lexus, ki ga je mogoče upravljati prek sredinskega medijskega prikazovalnika.

Next steps

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI