2019 lexus ct 200h sport hero

HIBRIDNO VOZILO CT S SAMODEJNIM POLNJENJEM

SPREJMITE MESTO

Dinamično luksuzno hibridno kompaktno vozilo s petimi vrati, ki je popolnoma prilagojeno mestnemu življenju.

SPOZNAJTE MODEL CT

Naše kompaktno vozilo s petimi vrati, ki je bilo posodobljeno za leto 2018, združuje prefinjen urbani videz z edinstveno Lexusovo kakovostjo izdelave in najnaprednejšimi tehnologijami. Doživite posebno razkošje z odlično izdelanim usnjem, vložki iz čudovitega hrapavega lesa in brezhibno lakirano površino. CT 200h ponuja izjemno udobje pri vožnji in učinkovito hibridno zmogljivost. V skoraj neslišnem načinu EV (električno vozilo) ne porablja goriva, ne proizvaja izpustov in ga ni treba polniti, saj gre za hibridno vozilo Lexus s samodejnim polnjenjem.

 •     2018 lexus ct 200h my18 key features
  • Tehnologija polnega hibrida

   Lexus CT z uporabo inovativne tehnologije združuje bencinski in električni pogon ter tako zagotavlja udobje in agilnost pri vožnji ob nižjih emisijah in manjši porabi goriva. Z Lexusovim hibridnim pogonom s samodejnim polnjenjem bo vaše vozilo vedno napolnjeno in pripravljeno za pot.

  • Prenovljena drzna oblika

   Privabite poglede v mestu z značilno sprednjo masko, lučmi LED in dinamičnim zadkom modela CT 200h. Prilagodite videz z izbiro osupljivih novih barv in dvobarvno notranjostjo vozila.

  • Sprejem »omotenaši«

   Od zaporedne osvetlitve, ki vas diskretno pozdravi ob vstopu v vozilo, do prilagojenih nastavitev notranjosti – vozilo CT vas sprejme v duhu japonske gostoljubnosti »omotenaši«. Prefinjena kakovost izdelave, zaradi katere se boste počutili kot doma.

  • Kakovost izdelave Takumi

   Izdelavo vsakega vozila CT 200h nadzorujejo naši mojstri »Takumi«, ki pregledajo vsak model CT in se prepričajo, da izpolnjuje naše nagrajene standarde kakovosti. Spretnosti in sposobnosti, ki so jih pridobili z desetletji izkušenj, uporabljajo za ustvarjanje edinstvenih končnih obdelav in za finomehaniko.

  • Sistem Lexus Safety System +

   Uživajte v pametni podpori in lahkotnejši vožnji s funkcijami aktivne varnosti modela CT: sistem za predhodno zaznavanje trka s funkcijo zaznavanja pešcev; sistem pomoči za ohranjanje vozila na voznem pasu; samodejno uravnavanje dolžine svetlobnega snopa za izboljšano vidljivost ponoči; asistent za prepoznavanje prometnih znakov in prilagodljivi tempomat.

   Več o sistemu Lexus Safety System +

  • Slog F SPORT

   Ali iščete bolj športno obliko? CT 200h F SPORT vključuje ekskluzivne slogovne dodatke in je med drugim opremljen s še drznejšo vretenasto masko motornega pokrova in 17-palčnimi platišči iz lahke kovine F SPORT. Dinamičen videz po navdihu naših najvznemirljivejših zmogljivih modelov.

  • CT Sport – izrazit športni slog

   Odkrijte izrazit slog povsem novega modela CT 200h Sport. Črna značilna maska, zunanji ogledali in 17-palčna platišča iz lahke kovine podelijo modelu CT 200h Sport drznejši, odločnejši videz.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo CT lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

DOŽIVITE MODEL CT

CT 200h je edino pravo luksuzno kompaktno vozilo, ki ga poganja najnaprednejša hibridna tehnologija s samodejnim polnjenjem. Vozilo s petimi vrati in kompaktnim zadkom ponuja čudovito ravnovesje kakovosti, ročno izdelanega udobja in vrhunskega izkoristka goriva.

DOŽIVITE MODEL CT

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI