1. New Cars
  2. Overview

Spremenite model

ES Business

4 vratna limuzina

Black (212)

Že od

€ 58100.0

Motor

2.5l bencinski hibrid (160 kW / 218 KM)

Program jamstva Lexus Relax

DO 10 LET ALI 160.000 KM BREZSKRBNOSTI

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl?componentEnvironment=aem

GLAVNE ZNAČILNOSTI

PRIKAZOVALNIK PODATKOV NA VETROBRANSKEM STEKLU

Barvni, visoko ločljivi prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu vozila ES, ki uporablja tehnologijo, je bil najprej razvit za reaktivno lovsko letalo, ki se nahaja diskretno v vašem vidnem polju in na vetrobranskem steklu projicira ključne informacije. Ustvarja natančno in ostro sliko, ki omogoča branje podatkov tudi pri močni sončni svetlobi.

12,3-PALČNI VEČPREDSTAVNOSTNI ZASLON

Velik 12,3-palčni večpredstavnostni zaslon limuzine ES ima popoln položaj za sproščujočo vožnjo. Upravljati ga je mogoče prek glasovnih ukazov ali novega vmesnika na dotik. Z možnostjo razdeljenega zaslona omogoča istočasno dostopanje do informacij, kot so podatki navigacijskega sistema Lexus Premium in klime, ter uživanje v edinstvenem sistemu prostorskega zvoka Mark Levinson® s 17 zvočniki.

USNJEN VOLANSKI OBROČ

Ta volanski obroč s tremi kraki združuje pravo usnje s finozrnatim lesom in se odlično prilega vašim dlanem. Na voljo je z ogrevanjem za hladna jutra, vgrajeni gumbi pa krmilijo avdiosistem, telefon, prepoznavanje glasu, večinformacijski zaslon, prilagodljivi radarski tempomat in asistent za ohranjanje voznega pasu.

 

360-stopinjski pogled

Celotni zaslon Zapri
Za vrtenje vozila povlecite Za vrtenje vozila povlecite

Posebne ponudbe

Posebna outlet ponudba vozil na zalogi

Izkoristite posebno outlet ponudbo LEXUS vozil na zalogi in hibridni bonus do 14.500 €. Ponudba velja do 30.4.2021 ali do razprodaje zalog. Količine so omejene.

Odkrijte več