1. New Cars
  2. ES
  3. Pregled
IZBERITE

ES Comfort

Limuzina 4 vrata

ES - Comfort - Limuzina 4 vrata
Od
59.300 €
2.5 HSD Dynamic Force hibridni pogon (bencinski in elektro motor)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

Read timed out

GLAVNE ZNAČILNOSTI

PRIKAZOVALNIK PODATKOV NA VETROBRANSKEM STEKLU

Visoko ločljivi barvni prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu vozila ES uporablja tehnologijo, ki je bila najprej razvita za reaktivno lovsko letalo. Diskretno se v vašem vidnem polju in na vetrobranskem steklu projicira pomembne podatke o vožnji. Ustvarja natančno in ostro sliko, ki omogoča branje podatkov tudi pri močni sončni svetlobi.

12,3-PALČNI VEČPREDSTAVNOSTNI ZASLON

Velik 12,3-palčni večpredstavnostni zaslon limuzine ES ima popoln položaj za sproščujočo vožnjo. Upravljati ga je mogoče prek glasovnih ukazov ali novega vmesnika na dotik. Z možnostjo razdeljenega zaslona omogoča istočasno dostopanje do informacij, kot so podatki navigacijskega sistema Lexus Premium in klime, ter uživanje v edinstvenem sistemu prostorskega zvoka Mark Levinson® s 17 zvočniki.

USNJEN VOLANSKI OBROČ

Trikraki volanski obroč je oblečen v pravo usnje in se odlično prilega vašim dlanem. Ponuja funkcijo ogrevanja, ki v hladnih jutrih razvaja vaše dlani. Poleg tega pa ima integrirane gumbe za upravljanje avdiosistema, telefona, prepoznavanje glasu, večinformacijskega zaslona, prilagodljivega radarskega tempomata in asistenta za ohranjanje voznega pasu.

 

360-stopinjski pogled

Celotni zaslon Zapri