2018 lexus ux lisbon gallery 029

14 / 07 / 2018

UX ART SPACE BY LEXUS

Inovativna začasna galerija za predpremiero Lexusovega športnega terenca UX, ki bo vstopil na evropski trg v začetku prihodnjega leta.

V Lexusovem umetniškem prostoru UX Art Space by Lexus bodo na ogled primeri razgradnje/drugačne interpretacije novega Lexusovega športnega terenca vzhajajočih umetnikov Inês Zenha in Benca Magyarlakija ter ekskluzivni prototip UX. Na ogled od 29. junija do 15. septembra na naslovu Largo dos Stephens 5, okrožje Cais Sodré, Lizbona.

 • 
 

 
  2018 lexus ux lisbon gallery 032

  UMETNIŠKA GALERIJA UX V ŽARIŠČU

  Družba Lexus Europe je izbrala Lizbono za prizorišče začasne galerije UX Art Space by Lexus, da bi ponazorila Lexusov cilj postati blagovna znamka, ki zaznamuje luksuzen življenjski slog tudi zunaj avtomobilističnih okvirov.

  
 

 
  2018 lexus ux lisbon gallery 032
  0.00
  
 

 
  2018 lexus ux lisbon gallery 041
  0.00
  2
 • 
 

 
  2018 lexus ux left right 001 810x1080new

  UX ART GALLERY

  LISBON ART SPACE

  »Lizbona je kot nenehno razvijajoče se ustvarjalno in kulturno središče idealna kulisa za predstavitev našega novega športnega terenca UX v inovativnem in umetniškem okolju,« je dejal Pascal Ruch, vodja družbe Lexus Europe. »UX Art Space by Lexus ponuja obiskovalcem priložnost, da se prepustijo Lexusovemu svetu ter delijo našo strast do kreativnega oblikovanja in inovativne tehnologije.«

  »Ta galerija vzpostavlja harmonijo med vozilom in umetniškimi deli,« je poudarila Carolina Grau. »Razstava bo prek abstrakcije in razgradnje očarala obiskovalce in jim vzbudila čustva, pri tem pa ustvarila umetniški izraz gibanja, zvoka, oblike in barvne palete, ki je tipična za Lexus.«

  UX ART SPACE BY LEXUS
  Naslov: Largo dos Stephens 5, okrožje Cais Sodré, Lizbona
  Odprto: 29. junij – 15. september, pon-sob, 12.00 – 20.00.
  Prost vstop

 • INTERVJUJI Z UMETNIKI