AVTOMOBILSKI SALON

LEXUS NA AVTOMOBILSKEM SALONU V ŽENEVI 2019

Na avtomobilskem salonu v Ženevi 2019 bosta evropsko premiero doživela dva nova Lexusova modela. Prvi predstavlja razburljivo oblikovalsko miselnost za prihodnost, drugi pa vse več dosežkov v mednarodnem motošportu.

 • 2019 lexus geneva motor show rc f track edition

  RC F TRACK EDITION

  SPOZNAJTE RC F TRACK EDITION: RAZŠIRJANJE KONCEPTA ZMOGLJIVOSTI LEXUS

  Avtomobilski zanesenjaki in navdušenci nad dirkanjem se bodo razveselili evropske premiere novega modela 2020 RC F Track Edition. Zaradi dodatka karbonsko-keramičnih zavor, ki jih po navadi najdemo na superavtomobilih, manjše teže in optimiziranega podtlaka je jasno, da je RC F zasnovan za puriste.

 • 2019 lexus geneva motor show lc convertible

  KABRIOLET LC

  OBLIKOVALSKI CILJ KONCEPTA KABRIOLETA LEXUS LC: SKRAJNA LEPOTA

  Novi koncept kabrioleta Lexus LC je močna in dramatična izvedba roadsterja s pomično streho. Oblikovalski cilj skrajne lepote je rezultat kombiniranja japonske estetike in obljube vozne izkušnje, ki jo lahko zagotovi samo kabriolet.

  Športne dimenzije koncepta kabrioleta LC se odražajo v dolgi, nizki in vitki obliki, medtem ko kabina ponuja privlačen prostor, ki zadovolji tako voznika kot potnike. Gladko belo usnje prilagojenih sedežev privlači poglede z rumenimi poudarki, ki se vključijo v subtilno eleganco celotne podobe.