concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

2018 lexus nx hybrid my18 hero campaign

HIBRIDNO VOZILO NX S SAMODEJNIM POLNJENJEM

UMETNOST IZSTOPANJA

Ta drzen športni terenec je ustvarjen za mesto ter združuje radikalni videz z intuitivno obliko in tehnologijo, da je vozno doživetje kar najbolj pristno.

SPOZNAJTE NX

NX odraža najnovejše elemente Lexusovega oblikovanja in vključuje drzno vretenasto masko motornega pokrova s stilskimi kromastimi detajli v barvi dima in športnimi žarometi LED. Izkusite najboljše na področju urbane okretnosti z izbiro hibridnih modelov s samodejnim polnjenjem in bencinskih turbo modelov.

2018 lexus nx 300 f sport key features
 • Hibridni pogon

  NX 300h lahkotno združuje moč bencinskega in električnega vira napajanja ter omogoča pravi užitek v vožnji – skupaj z nizkim izpustom in manjšo porabo goriva.

 • Bencinski pogon

  Dinamični NX 300 ima 2,0-litrski bencinski motor s turbopolnilnikom in neposrednim vbrizgom ter zelo izboljša užitek v vožnji športnega terenca s hitrim pospeševanjem, suvereno vožnjo na avtocesti in prefinjenim voznim doživetjem.

 • Uglajeno doživetje v kabini

  Ostajamo zvesti naši metodi nenehnega izboljševanja »Kaizen«, zato je kokpit vozila NX uglajen kot še nikoli. Večji 10,3-palčni zaslon navigacijskega sistema Lexus Premium je nadvse opazen, medtem ko vašo izkušnjo sedenja za volanom izboljšajo izjemno natančni šivi usnja in natančno strojno obdelani elementi.

 • Novo zasnovano vzmetenje

  Vzmetenje vozila NX so z največjo skrbnostjo razvili in preizkusili naši mojstrski vozniki Takumi, medtem ko prilagodljivo variabilno vzmetenje zdaj ponuja širok izbor do 650 nastavitev.

 • Podpora vašim naravnim voznim sposobnostim

  Sistem Lexus Safety System + podpira vaše zaznavanje med vožnjo in vam pomaga ohranjati vozni pas s sistemom pomoči za ohranjanje vozila na voznem pasu, vam pomaga v gostem prometu s prilagodljivim tempomatom in pazi na nevarne situacije v zvezi z drugimi udeleženci v prometu s sistemom za predhodno zaznavanje trka, pri čemer po potrebi celo ukrepa.

 • Na voljo kot F SPORT

  Za bolj dinamično izkušnjo lahko izberete novi NX F SPORT z ekskluzivno mrežo v črni prevleki, odzivnejšim vzmetenjem, notranjo opremo F SPORT in značilnimi novimi platišči.

DOŽIVITE VOZILO NX

NX po navdihu lepote staljene kovine lahkotno teče skozi urbano pokrajino. Poln je intuitivne tehnologije, ki dodatno izboljša občutek ob vožnji, od čudovitih usnjenih sedežev do vrhunskega ozvočenja.

DOŽIVITE VOZILO NX

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.