NX 300h

LEXUSOV ZNAČILNI ŠPORTNI TERENEC

Podajte se v mesto s tem elegantnim in zmogljivim športnim terencem.

SPOZNAJTE MODEL NX

Osupljivo tekoče linije modela Lexus NX v velemesta prinašajo pridih moderne umetnosti. Vozilo NX, ki je opremljeno z najnovejšim polnim hibridnim pogonom, impresivnimi tehničnimi specifikacijami in številnimi drugimi možnostmi, lahko konfigurirate tako, da bo popolnoma ustrezalo vašemu življenjskemu slogu.

[Trgi samo hibridnih vozil] Osupljivo tekoče linije modela Lexus NX v velemesta prinašajo pridih moderne umetnosti. Vozilo NX, ki je opremljeno z najnovejšim polnim hibridnim pogonom, impresivnimi tehničnimi specifikacijami in številnimi drugimi možnostmi, lahko konfigurirate tako, da bo popolnoma ustrezalo vašemu življenjskemu slogu.

2017 lexus nx key features
 • Zmogljivost športnega terenca

  Vozilo NX je opremljeno s kompaktnim sprednjim vzmetenjem z McPhersonovimi vzmetnimi nogami in inteligentnim zadnjim vzmetenjem z dvojnim prečnim vodilom. To zagotavlja odličen oprijem cestišča, zavijanje, ki je sicer značilno za limuzine, ter neomajno stabilnost pri vožnji naravnost.

 • Luksuzna končna obdelava

  Ne gre samo za stopnjo končne obdelave po vsej notranjosti vozila, ampak za premišljene podrobnosti. Tu so ročno izdelani dodatki iz lesa šimamoku ali čudoviti usnjeni sedeži, nastavljivi v 8 smereh.

 • Na voljo kot F SPORT

  Modeli NX F SPORT zagotavljajo bolj dinamično vožnjo s prilagodljivim variabilnim vzmetenjem, 18-palčnimi platišči iz lahke kovine in usnjenimi športnimi sedeži.

 • Prilagodljiva prostornost

  Praktični zadnji sedeži, posamično zložljivi v razmerju 60:40, so del serijske opreme vseh modelov NX in omogočajo preprosto shranjevanje večjih predmetov.

 • Zmogljivost hibrida [trgi samo hibridnih vozil]

  Model NX 300h je opremljen z najnovejšim Lexusovim hibridnim pogonom, zato je vožnja v njem neverjetno uglajena in tiha. Zagotavlja živahno zmogljivost in ob tem dosega izjemno majhno porabo goriva za standarde športnih terencev svoje velikosti.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo NX lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Configure your car

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

NX 300h AWD Luxury / Black

DOŽIVITE VOZILO NX

Vozilo NX se po navdihu osupljive in strukturne lepote kovinskih ingotov skozi mesto pomika z ostro silhueto, ki spominja na kupe. Ta športni terenec je bil ustvarjen za velemesta in se odlično znajde v zgoščenem mestnem prometu.

DOŽIVITE VOZILO NX

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

Next steps

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI