POVSEM NOVI LEXUS ES

POGANJA GA INTUICIJA

Ob sodelovanju človeka in stroja lahko nastanejo neverjetne stvari. Tako je scenarij televizijskega oglasa za novi Lexus ES, vozilo, ki predvideva upravljanje voznika, v celoti napisala umetna inteligenca, posnel pa ga je nagrajeni režiser.

ČLOVEK IN STROJ

Film čustveno prikazuje moč inženiringa in oblikovanja, zahvaljujoč katerima je Lexus ES najbolj intuitivni model do zdaj.

 • POGANJA GA INTUICIJA

  ZASNOVAN, DA SE ODZIVA

  Z inovativno šasijo je vožnja z novim vozilom Lexus ES izjemno intuitivna. Tehnološko napredne lastnosti podpirajo vaše odločitve in zagotavljajo občutek varne predvidljivosti ter hitre odzivnosti na vsak gib. Poleg tega asistent za ohranjanje voznega pasu podpira vašo intuicijo s podporo za ohranjanje voznega pasu v gostem prometu in pri majhni hitrosti.

 •     2019 lexus es driven by intuition cinemagraph designed to protect

  POGANJA GA INTUICIJA

  ZASNOVAN, DA ZAŠČITI

  Novi ES je opremljen s sistemom Lexus Safety System +. Sistem je zasnovan, da podpira voznikovo pozornost, odločanje in upravljanje vozila pri različni hitrosti in pogojih. Tehnologija v vozilu ES se odziva in dopolnjuje vaše čute ter s tem pomaga preprečiti nezgode.

  Obiščite središče za varnost Lexus Safety Hub

    2019 lexus es background desktop 1920

PRVI USTVARJALNI PROJEKT V SODELOVANJU UMETNE INTELIGENCE IN ČLOVEKA

Na podlagi velike količine podatkov in raziskav je bila ustvarjena umetna inteligenca in prek nje scenarij za oglas. Napisani scenarij je prišel v roke nagrajenemu režiserju Kevinu MacDonaldu, ki je zgodbi vdihnil življenje. Ob delu s scenarijem umetne inteligence so se premikale meje tega, kar se je sodelujočim zdelo mogoče.

    2019 lexus es background desktop 1920