2018 lexus safety adaptive high beam system

SISTEM LEXUS SAFETY SYSTEM

SISTEM ZA PRILAGAJANJE SVETLOBNEGA SNOPA DOLGIH LUČI (AHS)

 • Sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči, ki je nadgradnja samodejnega uravnavanja dolžine svetlobnega snopa, zaznava cesto in se odziva nanjo. Sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči optimalno uravnava potrebo po vidljivosti in uvidevnost do drugih voznikov, s čimer zagotavlja popolnoma novo stopnjo udobja pri nočni vožnji.
 • 2018 lexus safety adaptive high beam 1

  LEXUSOVA VARNOST

  SISTEM ZA PRILAGAJANJE SVETLOBNEGA SNOPA DOLGIH LUČI

  Sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči z inteligentnim vklapljanjem in izklapljanjem posameznih diod LED v žarometih natančno nadzoruje porazdelitev svetlobe. Sistem prek kamere na vozilu zaznava svetlobo vozil pred vami in enakomerno osvetljuje cestišče, pri čemer se z izjemno natančnostjo izogiba spredaj ali nasproti vozečim vozilom.

  Tako lahko uživate v najbolj intenzivno osvetljeni nočni vožnji z odlično vidljivostjo in v bolj umirjenih voznih razmerah, ne da bi morali nenehno preklapljati med dolgimi in kratkimi lučmi.

 • 2018 lexus safety adaptive high beam 2

  LEXUSOVA VARNOST

  DVOSTOPENJSKI SISTEM ZA PRILAGAJANJE SVETLOBNEGA SNOPA DOLGIH LUČI

  Dvostopenjski sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči je izpopolnjena izvedba sistema za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči, ki omogoča še večje upravljanje svetlobnega snopa. V žarometu je v dveh vrstah razporejenih 24 neodvisnih čipov LED, ki se vklapljajo in izklapljajo za natančen nadzor osvetljenih in neosvetljenih območij, kar omogoča zatemnitev svetlobe okrog sprednjega dela vozila ob hkratni osvetlitvi prometnih znakov nad vozilom.

Pravno obvestilo: Sistema Lexus Safety System nikoli ne uporabljajte namesto običajne vožnje in pred uporabo preberite navodila. Za varno vožnjo je vedno odgovoren voznik.