1. New Cars
  2. All new NX
  3. Design
IZBERITE
MODELI VOZIL

POVSEM NOVI NX

OBLIKOVALSKA FILOZOFIJA

 

Novi Lexus NX označuje tudi začetek evolucije oblikovanja avtomobila, ki v svojem bistvu ostaja zvest svoji osnovni filozofiji, hkrati pa z izdatno mero prefinejnosti prinaša tudi nove oblikovalske poteze, ki jih združuje z najbolj sodobno tehnologijo. Ohranjena je tudi avantgardna podoba originalnega športnega terenca NX, a oblika nove generacije ustvarja vtis večje dovršenosti in sofisticiranosti. Njegova razmerja ustvarjajo vtis dinamične agilnosti, ki s svojo funkcionalno lepoto vzbuja močna čustva. Vse skupaj pa izboljšuje tudi izkušnjo Lexus Driving Signature, ki predstavlja unikatno kombinacijo udobja, stabilnosti, pospeška in zmogljivih zavor.

SPOZNAJTE NOVI LEXUS NX NA BREZPLAČNI TESTNI VOŽNJI

DRZNI VSTOP

Novi Lexus NX prinaša obilo vznemirjenja. Značilni vretenasti zračnik še bolj poudarja dinamični značaj vozila. Zračnik je zasnovan s posebnim mrežastim vzorcem, katerega bloki v obliki črke U ustvarjajo močnejši tridimenzionalni videz. Dnevne luči v obliki črke L so nameščene nad lučmi in omogočajo odlično osvetlitev. Luči LED s tremi projektorji pa s svojo črno obrobo ustvarjajo občutek izrazite prefinjenosti.

 

 

 

IZJEMNE ZNAČILNOSTI

Zadnje luči so zasnovane v enem kosu, kar ustvarja kombinacijo izjemnega estetskega vtisa in aerodnamike. Krilca so integrirana v luči, kar zmanjšuje zračni pritisk in povečuje stabilnost pri vožnji. Globina zadnjega odbijača pa ustvarja športno dinamični videz.

 

 

 

 

 

 

 

POGUMNA OBLIKA

Kontrastni elementi ustvarjajo različen vtis iz vsakega zornega kota. Premišljeno zasnovane linije in dolg pokrov motorja, ki deluje izrazito športno, ustvarjajo atletsko podobo, ki hkrati ohranja ekskluzivno izročilo modela NX. Avtomobil izžareva izjemno samozavest in sofisticiranost, ne glede na to, ali stoji na mestu ali je v gibanju.

 

 

 

 

 

 

 

POVEZAN S CESTO

V kolotekih je dovolj prostora za velika kolesa, ki lahko merijo vse do 50,8 cm (20 palcev). Švetleča črno kromirana obvelava in 10 kraka zasnova pa ustvarja izgled urbane sofisticiranosti.

 

 

 

 

 

 

 

POVSEM NOVI NX - GALERIJA

Odkrijte prefinjene detajle funkcionalne lepote novega športnega terenca NX, ki sta ga navdihnili sodobna tehnologija in moda.