1. New Cars
  2. All new NX
IZBERITE
MODELI VOZIL

NOVI LEXUS NX

Prihaja športni terenec nove generacije, ki je zasnovan za vznemirjenje. S svojim atraktivnim izgledom, najsodobnejšimi hibridnimi pogonskimi sklopi, vrhunskimi zmogljivostmi in brezemisijsko vožnjo pri nizkih hitrostih vzbuja še več emocij v vsakem trenutku.

ČISTO NAVDUŠENJE

 

Povsem novi Lexus NX poganjajo vodilni samopolnilni hibridni in priključno hibridni pogonski sklopi, ki so rezultat več kot 15-letnih pionirskih izkušenj s področja avtomobilske elektrifikacije. Izjemna moč in pospešek ponujata tudi nizko porabo goriva in nizke emisije. Brez kompromisov ponuja velik prtljažni prostor in velik rezervoar za gorivo. Vse skupaj pa le še dodatno spodbuja občutek čistega navdušenja.

SAMOZAVESTNA VOŽNJA

Za volanom novega športnega terenca Lexus NX boste občutili kombinacijo elektrificirane moči in agilnosti. Tiha vožnja, izboljšana aerodinamika in nizko težišče vas bodo še bolj povezale s cesto. Torzijsko toga šasija in izjemno natančen volan bosta vožnjo po ovinkasti cesti spremenila v čisti učitek. Navdušila vas bo tudi dinamika vožnje, ki deluje povsem sproščujoče. Tej izkušnji pravimo Lexus Driving Signature. 

KONTROLA RAZKOŠJA

Kokpit Tazuna vas bo razvajal s svojo izjemno zasnovo in udobnimi sedeži. Celoten kokpit je mamreč zasnovan tako, da voznik lahko maksimalno uživa v vožnji. Novi projekcijski zaslon je največji v svojem razredu. Vse informacije so prikazane tako, da voznik lahko ohranja svojo zbranost in se osredotoča na dogajanje na cesti. Rokodelski mojstri takumiji so zasnovali dekorativne detajle, ki razvajajo vaša čutila. Sedeži, obloge vrat in volan so čudoviti na pogled in na otip. Majhne podrobnosti ustvarjajo veliko razliko, predvidevajo vaš naslednji korak in vam omogočajo, da v vsakem trenutku občutite več.

SPOZNAJTE NOVI LEXUS NX NA BREZPLAČNI TESTNI VOŽNJI

POVSEM NOVI LEXUS NX - GALERIJA

Spoznajte podrobnosti funkcionalne lepote povsem novega športnega terenca, ki ga navdihujeta napredna tehnologija in moda. 

DOBRODOŠLICA OMOTENAŠI

Ko se približujete avtomobilu, vas bo pozdravila osvetljena kljuka. V notranjosti pa vas ambientalna osvetlitev lahko pričaka v 64 različnih odtenkih. Vse to je omotenaši, starodavna japonska filozofija, ki temelji na prepoznavanju potreb gostov, še preden se te pojavijo. Nebeška izdelava, udobje in prostornost so tudi odličen avditorij za premijski avdio sistem Mark Levinson s 17 zvočniki. K prijetnemu vzdušju prispeva tudi klimatska naprava S-Flow, ki zaznava, kateri sedeži so zasedeni in na podlagi tega prilagodi svoje delovanje. 

OSTANITE POVEZANI

Navigacija v oblaku in novi multimedijski sistem zagotavljata digitalno povezavo. Vse posodobitve potekajo po zraku, kar pomeni, da vam bo vedno na voljo najnovejša različica programske opreme. S svojim glasom lahko upravljate še več funkcij, saj sistem razume in se odziva na vaše zvočne ukaze. Pametna aplikacija Lexus Link omogoča, da zjutraj na daljavo ogrejeta ali ohladite kabino, lahko opravite nastavitve polnjenja in načrtujete vaše potovanje.

POPOLNA SOFISTICIRANOST

Doživite izjemno izkušnjo, ki temelji na ekskluzivnem izročilu. Vznemirjenje in navdušenje sta pri novem športnem terencu Lexus NX standard. Drzna zunanjost s karizmatičnim zračnikom motorja poudarja mogočno pdobo avtomobila. S profila navdušijo elegantne linije, ki ustvarjajo vtis sofisticiranosti. Vse skupaj doponjujejo 50,80-centimetrska (20-palčna) platišča. To je čista estetika, ki ustvarja avtomobil funkcionalne lepote.

 

POPOLNA ZANESLJIVOST

Varnostni sistem Lexus Safety System +3 zaščito dviguje na višjo raven. Novi Lexus NX je kot prvi avtomobil opremljen s kljuko e-Latch in sistemom varnega izstopa iz vozila, ki zaklene vrata avtomobila in prepreči izstop, če ugotovi, da se od zadaj približuje drugo vozilo. Življenje je enostavnješe tudi zaradi asistenta za parkiranje, ki svojo nalogo opravi le s pritiskom na gumb, poleg tega pa si zapomni parkirna mesta, ki jih pogosto uporabljate. Potovanje s tem avtomobilom vsebuje tudi zavedanje, da vam ob strani vedno stoji najbolj sodobna tehnologija.