1. Hybrid
  2. Hybrid electric
  3. Benefits

PREDNOSTI

Lexusova hibridna tehnologija s samodejnim polnjenjem manj vpliva na okolje in vašo denarnico. Z izjemno majhno porabo goriva in nižjimi izpusti lahko znižate tudi stroške vzdrževanja in uporabe.

BOLJ ZELENO

Naši hibridni sistemi s samodejnim polnjenjem so okolju prijazni in zmanjšajo izpuste škodljivih plinov na desetino vrednosti, ki jo določa emisijski standard Euro 6 iz leta 2014.

Mnogo velikih mest po vsej EU je že uvedlo območja z nizkimi izpusti kot del misije EU, da postane podnebno nevtralna.

Vozilom z visokimi izpusti je vstop na takšna območja prepovedan ali se zaračuna. Vozila z nizkimi izpusti, kot je Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem, pa lahko vstopijo brezplačno.

NIŽJI STROŠKI

Hibridi s samodejnim polnjenjem imajo običajno ugodnejšo ceno ter nižje stroške lastništva in uporabe kot primerljivi modeli z dizelskim motorjem.

Nižji stroški vzdrževanja

Dolgoročno so možni veliki prihranki, saj hibridni sistem nima sklopke, zobatega jermena, zaganjalnika, alternatorja itd.

Prav tako so stroški rezervnih delov občutno nižji, saj Lexusovi hibridi povzročajo nižjo obrabo zavornih ploščic in pnevmatik, s čimer še dodatno prihranite.

Letni servisni pregled hibrida je najboljši način za zagotavljanje optimalnega delovanja vozila. Servisni pregled hibrida je brezplačen v sklopu vsakega servisa vozila Lexus. Če pa je do naslednjega servisa še dolgo, ste s samostojnim servisnim pregledom hibrida lahko brezskrbni.

ENOSTAVNA UPORABA

Samopolnilni hibridi Lexus ne zahtevajo polnjenja. Ne potrebujejo dizelskega goriva. Ne potrebujejo kompromisov. Nikoli vam ne bo treba iskati vtičnice. In vedno se boste lahko odpeljali v daljavo.

PREPROSTEJŠA RABA

 

Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem pomeni brez priklopov. Brez dizelskega goriva. Brez kompromisov. Lexusovega hibrida ni treba nikoli priklopiti na električno vtičnico – vedno je pripravljen, da vas odpelje kamor koli.

PRIROČNI IN UDOBNI

Vsi Lexusovi hibridi s samodejnim polnjenjem imajo samodejni menjalnik, s čimer je vožnja preprostejša in bolj uglajena. Prav tako jih odlikujeta varnostna ocena 5 zvezdic organizacije Euro NCAP in petletna garancija za brezskrbnost.