1. New Cars
  2. ES
  3. Pregled
IZBERITE

ES Business

Limuzina 4 vrata

ES - Business - Limuzina 4 vrata
Od
60.300 €
63.800 €
2.5 hibrid (HEV)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

GLAVNE ZNAČILNOSTI

PRIKAZOVALNIK PODATKOV NA VETROBRANSKEM STEKLU

Visoko ločljivi barvni prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu vozila ES uporablja tehnologijo, ki je bila najprej razvita za reaktivno lovsko letalo. Diskretno se v vašem vidnem polju in na vetrobranskem steklu projicira pomembne podatke o vožnji. Ustvarja natančno in ostro sliko, ki omogoča branje podatkov tudi pri močni sončni svetlobi.

12,3-PALČNI VEČPREDSTAVNOSTNI ZASLON

Velik 12,3-palčni večpredstavnostni zaslon limuzine ES ima popoln položaj za sproščujočo vožnjo. Upravljati ga je mogoče prek glasovnih ukazov ali novega vmesnika na dotik. Z možnostjo razdeljenega zaslona omogoča istočasno dostopanje do informacij, kot so podatki navigacijskega sistema Lexus Premium in klime, ter uživanje v edinstvenem sistemu prostorskega zvoka Mark Levinson® s 17 zvočniki.

USNJEN VOLANSKI OBROČ

Trikraki volanski obroč je oblečen v pravo usnje in se odlično prilega vašim dlanem. Ponuja funkcijo ogrevanja, ki v hladnih jutrih razvaja vaše dlani. Poleg tega pa ima integrirane gumbe za upravljanje avdiosistema, telefona, prepoznavanje glasu, večinformacijskega zaslona, prilagodljivega radarskega tempomata in asistenta za ohranjanje voznega pasu.

 

360-stopinjski pogled

Celotni zaslon Zapri