1. New Cars
  2. Overview

Spremenite model

UX Comfort hibrid

SUV 5 vrat

Črna (212)

Že od

€ 37950.0

Motor

2,0 hibrid (135 kW / 184 KM)

Program jamstva Lexus Relax

DO 10 LET ALI 160.000 KM BREZSKRBNOSTI

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl?componentEnvironment=aem

GLAVNE ZNAČILNOSTI

KOKPIT, ZASNOVAN Z MISLIJO NA VOZNIKA

Na voznikovem sedežu novega vozila UX boste hitro našli popoln položaj za vožnjo. Sedež kar vabi, da sedete nanj, in vam ponuja idealen pogled na cesto pred vami. Ob tem ko držite volanski obroč iz ročno šivanega usnja, imate športen občutek pri prestavljanju, saj sta na volanskem drogu nameščeni obvolanski prestavni ročici. Stopalka za plin uporablja tehnologijo "shift-by-wire" in se odziva v trenutku. Ergonomska armaturna plošča športnega terenca je zasnovana tako, da čim manj odvrača pozornost, in vključuje inovativne ideje, kot sta brezžični polnilnik za telefon in brezžično upravljanje zračnih rež.

10,3-PALČNI NAVIGACIJSKI SISTEM LEXUS PREMIUM

Najnovejši Lexusov navigacijski sistem Premium odlikujejo živahna 3D-grafika in številne možnosti zemljevidov ter vrhunski 10,3-palčni široki zaslon ali 7-palčni zaslon LED pri standardnih modelih.

VMESNIK NA DOTIK

Osrednji zaslon je mogoče upravljati prek vmesnika na dotik ali glasovnih ukazov. Vmesnik na dotik ponuja intuitivno upravljanje s kretnjami podobno kot pri pametnem telefonu, na primer dvojni pritisk ali frcanje.

 

360-stopinjski pogled

Celotni zaslon Zapri
Za vrtenje vozila povlecite Za vrtenje vozila povlecite

Posebne ponudbe

Posebna outlet ponudba vozil na zalogi

Izkoristite posebno outlet ponudbo LEXUS vozil na zalogi in hibridni bonus do 14.500 €. Ponudba velja do 30.4.2021 ali do razprodaje zalog. Količine so omejene.

Odkrijte več