1. New Cars
 2. LBX
 3. All-New LBX
IZBERITE
POPOLNOMA NOVI LEXUS

LBX

IZJEMEN VSAK DAN

Popolnoma nov samopolnilni hibrid LBX prinaša svež pristop k vsakodnevni vožnji ter združuje zmogljivost in okretnost z lahkotnostjo in učinkovitostjo. Nova definicija razkošja v elegantni kompaktni obliki ne pristaja na kompromise glede zmogljivosti in dizajna. Doživite premijski standard znamnke Lexus, ki ima tokrat povsem nov izgled. In ta je vse prej kot običajen. *Cene so dostopne pri pooblaščenem prodajalcu vozil Lexus.

Lexus LBX driving on a road

LBX HYBRID ELECTRIC

LBX je najbolj kompaktni SUV znamke Lexus. Prav v tem se skriva njegova edinstvenost. Poganja ga pionirska nova generacija samopolnilnega hibridnega sistema znamke Lexus. Na voljo je s pogonom na sprednja ali na vsa štiri kolesa.

 • OBLIKA KAROSERIJE
  Kompaktni SUV
 • CENA OD
  29.900 €
 • ŠTEVILO SEDEŽEV
  5
 • ŠTEVILO PAKETOV OPREME
  5

NOVA IDENTITETA ZNAMKE LEXUSA, KI USTVARJA

NOVO DOBO OBLIKOVANJA. 

Zamišljeno in definirano v nasprotju z ustaljenimi prepričanji. LBX s svojimi nekonvencionalnimi značilnostmi in osupljivo novo podobo znamko Lexus vodi v novo dobo. To je nov izgled razkošja, ki ga definirajo izklesana zunanja razmerja in atraktivni notranji odtenki.

DRZEN DIZAJN

IZRAZITO NEOBIČAJEN

Osupljive oblikovne značilnosti, kot so vretenasta maska brez okvirja, žarometi v obliki črke L, velika 18-palčna platišča in dvobarvna zunanjost, že na prvi pogled ustvarjajo občutek vznemirjenja. LBX s svojim sodobnim dizajnom na novo definira razkošje.

ZUNANJOST, KI NAVDUŠUJE

VELIČASTNA KOMPAKTNOST

Kdo pravi, da kompaktnost ne more biti vplivna? Naši ojstri takumijo so spet ustvarili vrhunskega športnega terenca, le da je tokrat v nekoliko manjši velikosti. LBX se s svojo drzno podobo in elegantno obliko odlično znajde tako v mestu kot na ovinkastih podeželskih cestah.

OSEBNO DOŽIVETJE RAZKOŠJA

VEDNO VAS ČAKA TOPEL OBJEM.

Ko vstopite v kokpit Tazuna, boste občutili obzirnost in udobje. Vozniku omogoča optimalen nadzor in široko vidno polje. Notranjo osvetlitev pa lahko izbirate med kar 64 barvami, s katerimi lahko ambient prilagodite svojemu trenutnemu razpoloženju.

OGLEJTE SI MOŽNOSTI.

KATERI PAKET OPREME VAM USTREZA?

Povsem novi Lexus LBX je več kot le enodimenzionalen. Številne različicice so zasnovane tako, da ustrezajo številnim edinstvenim življenjskim slogom in osebnostim. Vsaka ponuja različne barve zunanjosti in sloge notranjosti. Kateri paket opreme LBX je pravi za vas?

KAJ ŽELITE ODKRITI?

360-STOPINJSKI OGLED 

S pomočjo 360-stopinjskega ogleda si lahko sestavite svoj avtomobil in ga rezervirate še danes. 

AI IZKUŠNJA LBX

Izrazite svojo osebnost in s pomočjo umetne inteligence ustvarite umetnine, ki izražajo vašo edinstvenost.

SODELUJTE V KVIZU

Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in ugotovite, kateri LBX vam najbolj ustreza.

BROŠURA LBX

Brošuro lahko prenesete v formatu PDF.