1. New Cars
  2. Pregled

Spremenite model

NX Executive hibrid

SUV

Black (212)

Že od

€ 53900.0

Motor

2.5l bencinski hibrid (145 kW / 197 KM)

Program jamstva Lexus Relax

DO 10 LET ALI 160.000 KM BREZSKRBNOSTI

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

GLAVNE ZNAČILNOSTI

INTELIGENTNI SEDEŽI

Poleg obilice prostora za noge pri sprednjih in zadnjih sedežih poskrbita za še več udobja tudi sprednja sedeža, ki sta električno nastavljiva v osmih smereh, na voljo pa so tudi ledvene opore in spominska funkcija. Oblika in trdnost vsake blazine sta zasnovani tako, da zmanjšata pritisk.

KLIMATSKA NAPRAVA S-FLOW

Dvopodročna klimatska naprava na pameten način zagotavlja klimatizacijo samo za sedeže, ki so zasedeni. Pri kombinaciji z usnjenim oblazinjenjem lahko voznik in sprednji sopotnik ogrevata ali hladita vsak svoj sedež. Pri višjih paketih opreme je mogoče volanski obroč v mrzlem vremenu tudi ogrevati.

VMESNIK REMOTE TOUCH

Z ročno šivanim naslonjalom za dlan na vmesniku Remote Touch upravljate navigacijski sistem Lexus Premium in večpredstavnostni sistem. Nov diskretni gumb Enter dodatno olajša iskanje in ogled ključnih informacij. Prav tako ga lahko priročno upravljate z glasovnimi ukazi.

 

360-stopinjski pogled

Celotni zaslon Zapri
Za vrtenje vozila povlecite Za vrtenje vozila povlecite

Posebne ponudbe

Posebna outlet ponudba vozil na zalogi

Izkoristite posebno outlet ponudbo vozil Lexus na zalogi in hibridni bonus do 14.500 €. Ponudba velja do 30.1.2021 ali do razprodaje zalog. Količine so omejene. 

Odkrijte več