Car Service M8

LASTNIKI

SERVIS LEXUS

Ponujamo prilagojene storitve za vas in vaše vozilo Lexus.

PREDNOSTI LEXUSOVEGA SERVISA

Naša ekipa usposobljenih mehanikov in servisnih strokovnjakov zagotavlja izjemno visoko stopnjo storitev, da vaše vozilo Lexus še naprej deluje z optimalno zmogljivostjo.

    car service key features A
 • USPOSOBLJENI MEHANIKI ZA VOZILA LEXUS

  Z mnogoletnimi izkušnjam in urami tehničnega usposabljanja so naši mehaniki za vozila Lexus visoko usposobljeni in obenem predani znamki Lexus z odličnim poznavanjem vsakega modela v ponudbi. Redna inženirska in tehnološka poročila zagotavljajo, da so naši mehaniki vedno seznanjeni z najnovejšimi informacijami in s tem neprekosljivi.

 • LEXUSOVI ORIGINALNI NADOMESTNI DELI

  Lexusovi nadomestni deli so zasnovani in izdelani z enako mero pozornosti detajlom kot naša vozila in jih vsakodnevno preskušajo in testirajo naši mehaniki za Lexusova vozila. Trgovec z vozili Lexus ima na voljo opremo in orodja za diagnosticiranje, ki so posebej zasnovani za vaše vozilo Lexus.

 • POSODOBITVE PROGRAMSKE OPREME IN ORODJA ZA DIAGNOSTICIRANJE

  Ustrezna orodja za diagnosticiranje vozila so ključna, da se kar najhitreje vrnete nazaj za volan Diagnostični preskus zagotavlja hitro in točno oceno vozila in potrdi vir težav. Posodobitve originalne programske opreme z Lexusovimi orodji za diagnosticiranje zagotavljajo najučinkovitejše storitve in optimalno delovanje vozila.

 • NEGA VOZILA LEXUS SKOZI NJEGOVO CELOTNO ŽIVLJENJSKO DOBO

  Te storitve, ki so na voljo tako za nova kot za rabljena vozila Lexus z več kot 100.000 prevoženimi kilometri, vključujejo pregled elementov, prilagoditve ter zamenjavo maziv in filtrov glede na starost in število prevoženih kilometrov vozila.

 • LEXUSOV VIZUALNI PREGLED

  Lexusov vizualni varnostni pregled izvajajo Lexusovi mehaniki, da preverijo vse ključne komponente vašega vozila Lexus. To zajema pregled pnevmatik, zavor, luči, karoserije, izpušnega sistema in ravni tekočin. Po pregledu prejmete poročilo s poudarki na nujnih delih in nasveti za dela, ki bodo potrebna v bližnji prihodnosti. Pri prodajalcu vozil Lexus se lahko kadar koli naročite na brezplačen vizualni varnostni pregled.