1. New Cars
 2. RZ
 3. Reliability & Warranty
IZBERITE

RZ Premium

Karavan 5 vrat

RZ - Premium - Karavan 5 vrat
Od
75.200 €
Elektromotor 105kW (204 KM)
RZ - Premium - Karavan 5 vrat
Sonic White

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

JAMSTVO

GARANCIJA PROIZVAJALCA

Garancija proizvajalca zagotavlja, da bo vsako potovanje potekalo gladko, ne glede na to, ali gre za službene poti ali izlete ob koncu tedna. Osnovno kritje ponuja 100.000 kilometrov za mehanske napake ter petletno garancijo za sestavne dele hibridnega sistema in baterijo. Predvsem pa skrbi za brezskrbnost in zaupanje na vsaki poti.

PODALJŠANA GARANCIJA

Če želite še več brezskrbnosti, se lahko odločite za podaljšano garancijo. Ko se vaša standardna garancija izteče, vam ponujamo načrt podaljšane garancije, ki je prilagojen vašim potrebam. Tako boste uživali v izjemni izkušnji lastništva skozi celotno življenjsko dobo vašega vozila.

VARNOST

Lexus Safety System + predstavlja mejnik na področju avtomobilske varnosti avtomobilov. Nastal je na podlagi desetletij inovacij in natančnih raziskav vzrokov za nesreče. S petimi inovativnimi sistemi obravnava tri ključna področja za preprečevanje nesreč: čelna trčenja, nenamerne zapustitve voznega pasu in nočne nesreče.

 • Sistem za zaznavanje in preprečevanje trka (PCS)
 • Sistem za preprečevanje zapustitve voznega pasu (LDA)
 • Sistem za ohranjanje voznega pasu (LTA)
 • Sistem za samodejno prilagajanje snopa dolgih luči (AHB)
 • Dinamični radarski tempomat (DRCC)
 • Sistem za prepoznavanje prometnih znakov (RSA)

Izkušen in spreten voznik se vedno zna prilagoditi prometnim okoliščinam, ne glede na to, ali parkira ali se pripravlja na menjavo voznega pasu. Lexus pa je voznikovim spretnostim dodal še nove intuitivne funkcije, ki še izboljšajo vaše zavedanje okolice.

 • Nadzor mrtvega kota
 • Pomoč pri parkiranju / Monitor s panoramskim prikazom
 • Sistem za prilagajanje snopa luči (AHS)

POMOČ NA CESTI

Evropski program za pomoč na cesti je vedno na voljo. Ne glede na to, kje se nahajate, se bomo potrudili, da vas pripeljemo do cilja. Euro Assistance 24 ponuja pomoč na cesti 24 ur na dan, sedem dni v tednu in 52 tednov na leto. Ponujamo tudi možnost kritja za okvare starejših vozil znamke Lexus.

POPRAVILA

Avtomobili znamke Lexus so znani po svojem udobju, razkošju, kakovosti in zanesljivosti. V skladu z najvišjimi standardi deluje tudi naša servisna služba. Nudimo celotno paleto storitev popravil za vaš Lexus. Od obnove majhnih udrtin do obsežnejših popravil bomo zagotovili, da bo vaš Lexus videti kot nov. Naši usposobljeni tehniki bodo vaš avtomobil popravili hitro, strokovno in strokovno. Pri svojem delu pa bodo uporabili izključno originalne sestavne dele znamke Lexus.