1. New Cars
  2. LBX World Premiere
IZBERITE
VSAKDANJA IZJEMNOST

POPOLNOMA NOVI LEXUS LBX

Ste pripravljeni na izkušnjo vsakdanjega izjemnega, ki jo uteleša prihod povsem novega kompaktnega športnega terenca Lexus LBX? Odkrijte, kateri izmed petih paketov opreme vam najbolj ustreza in spoznajte novo generacijo samopolnilnega hibridnega pogonskega sklopa. Poleg tega se lahko prijavite na novice, v katerih boste spoznali več o novem avtomobilu, ki bo kmalu na voljo.

SVETOVNA PREMIERA

LBX - BISTVO JE V PODROBNOSTIH

Popolnoma novi Lexus LBX je resnično izjemen avtomobil, ki ponuja nešteto funkcij. Odkrijte novo generacijo, samopolnilni hibridni pogonski sklop, osvežujoče razkošno obliko, varnostno in multimedijsko tehnologijo ter še veliko več.

SVETOVNA PREMIERA

SPOZNAJTE POPOLNOMA NOVI LEXUS LBX

Novi LBX pooseblja vizijo znamke Lexus, ki za vsakega voznika ustvarja razkošje, ki je ukrojeno povsem zanj. Izbirate lahko med petimi edinstvenimi paketi opreme, ki ponujajo visoko stopnjo parsonalizacije, s katero lahko ustvarite edinstveno estetiko, ki je značilna samo za vas. Na ta način se bo tudi vaša vsakdanja izjemnost začela z nami.

  • AKTIVEN ZNAČAJ
  • IZSTOPAJTE NA CESTI
  • NAJ VSAKDAN BO IZJEMEN

LBX ORIGINAL EDITION

Si želite voziti avtomobil, ki bo odražal vašo edinstvenost? Omejena izdaja LBX Original Edition bo na voljo le kratek čas. Lahko ste eden izmed prvih, ki se bodo odpeljali s povsem novim LBX Original Edition in začutili vsakodnevno izjemnost.

LBX ELEGANT

Ali znate ceniti lepoto izjemnega in prisegate na subtilnost estetike, ki je značilna samo za vas. Odkrijte popolnost paketa opreme LBX Elegant.

LBX RELAX

Vas privlači klasiika s svojo brezčasnostjo in vas hkrati navdušujejo sodobne napredne tehnologije. Doživite svoje razkošje s povsem novim LBX Relax.

LBX EMOTION

Vaš avtomobil lahko izžareva tudi vsakdanjo urbano dinamiko. Predstavljamo povsem novo različico LBX Emotion, ki je zasnovana za voznike z živahnim življenjskim slogom.

LBX COOL

Ali s svojim skrbno izbranim slogom radi izstopate in uživate, če na ulici privlačite poglede. LBX Cool je zasnovan za ljudi, ki se ne bojijo izstopati.