NOVA OBZORJA

SPOZNAJTE POVSEM NOV MODEL UX

Spoznajte novo vrsto športnega terenca, ki je popolnoma prilagojen za izpolnjevanje zahtev živahnega urbanega življenjskega sloga. Urbani raziskovalci bodo ob zanesljivi vodljivosti in zmogljivi agilnosti uživali v odkrivanju mestnih središč..


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

DOŽIVITE INTELIGENTNO ZASNOVO

Oblikovanje novega vozila Lexus UX je bila priložnost, da ustvarimo harmoničen spoj elegance in agilnosti.


 

 
  2018 lexus ux design background 1920

BLEŠČEČE NOVE BARVE


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

JAPONSKA ROKODELSKA SPRETNOST

Vsako vozilo Lexus je izdelano z uporabo tradicionalnih tehnik in veliko ljubezni do podrobnosti ter odraža posebno japonsko gostoljubnost – »omotenaši«. Vse potrebe so elegantno predvidene in izpolnjene.


 

 
  2018 lexus ux interactive craftsmanship bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920

KJER SE SREČATA NOTRANJOST IN ZUNANJOSTI

Vozilo UX je oblikovano po navdihu japonskega arhitekturnega koncepta »engava«, kjer se meje med notranjostjo in zunanjostjo neopazno prelivajo. V razkošnem ambientu, zasnovanem z mislijo na voznika in občutkom odprtosti ter hkrati varnosti, se boste takoj počutili kot doma.


 

 
  2018 lexus ux interactive engawa bg 1920
»ZABRISALI SMO MEJE MED ZUNANJOSTJO IN NOTRANJOSTJO TER JU ZDRUŽILI Z BREZHIBNO KONTINUITETO. TO SE ODRAŽA V UMETNOSTI ENGAVA. V TRADICIONALNI JAPONSKI ARHITEKTURI GRE ZA ZNAČILEN LESEN PREHOD, KI POTEKA OD HIŠE PROTI ZUNANJOSTI.«
KAKO-SAN, GLAVNA INŽENIRKA

 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

RESNIČNO DOMISELNA TEHNOLOGIJA

Pri nas tehnologija brez domišljije ne pomeni veliko. Novi Lexus UX je popoln primer uporabe tega pristopa, s katerim vas presenetimo in vam zagotavljamo nova doživetja z napredno opremo in lastnostmi.


 

 
  2018 lexus ux interactive technology bg 1920

 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920

SPOZNAJTE GLAVNO INŽENIRKO NOVEGA VOZILA LEXUS UX

Novi Lexus UX je bil ustvarjen po viziji in pod vodstvom glavne inženirke, Kako-san. Njen cilj je bil ustvariti novo vrsto športnega terenca, ki je močan in stabilen ter obenem čudovitih oblik in z agilnimi lastnostmi.


 

 
  2018 lexus ux interactive engineers bg 1920
»ŽE OD ZAČETKA RAZVOJA NOVEGA VOZILA LEXUS UX SEM SI PRIZADEVALA DELATI S PREUDARNOSTJO IN PONOSOM. Z IZVIRNO ZASNOVO SEM ŽELELA USTVARITI NOVO VREDNOST, KI JI MED DOSEDANJIMI ŠPORTNIMI TERENCI NI PARA. POMEMBNO JE BILO, DA UDEJANJIMO AGILNO IN VZNEMIRLJIVO ZMOGLJIVOST, KI JE PRIMERLJIVA Z MODELI S KOMPAKTNIM ZADKOM.«
KAKO-SAN, GLAVNA INŽENIRKA

Next steps