1. New Cars
  2. RZ
  3. Request a Quote
IZBERITE
MODELI VOZIL

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Želite prejeti informativno ponudbo za Lexus RZ? 
Prosimo, izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje in prejeli boste ponudbo izbranega Lexus partnerja.

Toyota Adria d. o. o., Brnčičeva 51, 1231 Ljubljana Črnuče (»TAD«)in Toyota Motor Europe NV/SA (»TME«), Avenue du Bourget/Bourgetlaan 60, 1140 Bruselj, Belgija in Lexus pooblaščeni trgovci in serviserji https://www.lexus.si/contact/dealers/list kot soupravljavci podatkov zbirajo vaše osebne podatke (kot je navedeno v nadaljevanju) za spodaj opisane namene.

Ko se prek Toyotine/Lexusove spletne strani ali aplikacije na nas obrnete z zahtevo za testno vožnjo, ponudbo, brošuro, termin ali drugo zahtevo glede informacij o izdelkih, storitvah ali aplikacijah Toyota/Lexus, veljajo naslednja pravila:

  • Osebni podatki, ki nam jih posredujete: ime, priimek, e-poštni naslov in telefonska številka;Osebni podatki, ki jih zbiramo o vas:

spletna stran Toyota/Lexus uporabljata datoteke »log« strežnika, v katere se zapisujejo vaše interakcije s spletno stranjo Toyota/Lexus glede na spletne strani, ki jih obiščete, z referenco na takratni IP-naslov vašega računalnika. Samodejni procesi, ki jih uporabljamo za zbiranje informacij vključujejo piškotke, datoteke »log« in signal WIFI dostopnih točk.

Te osebne podatke bomo uporabljali samo za izpolnjevanje vaših zahtev in naknadno pridobivanje povratnih informacij;

vaših osebnih podatkov ne bomo delili z drugimi podjetji, razen z izbranim pooblaščenim prodajalcem/serviserjem, ki bo izpolnil vaše določene zahteve SPLOŠNA POLITIKA ZASEBNOSTI IN VARSTVA OSEBNIH PODATKOV TOYOTA

in za brezhibno izpolnjevanje zahtev bomo vaše osebne podatke hranili 6 mesecev po datumu, na katerega ste nam jih posredovali. Podatki bodo po preteku tega časovnega obdobja izbrisani.

Zgornja pravila morate prebrati skupaj s Splošnim Toyotinim pravilnikom o zasebnosti in varstvu podatkov, v katerem so opisani splošni načini obdelave vaših osebnih podatkov ter ki ga morate prebrati in sprejeti. Obiščite naslednjo povezavo SPLOŠNA POLITIKA ZASEBNOSTI IN VARSTVA OSEBNIH PODATKOV TOYOTA