1. New Cars
  2. RZ
  3. Overview
IZBERITE

RZ Premium

Karavan 5 vrat

RZ - Premium - Karavan 5 vrat
Od
75.200 €
Elektromotor 105kW (204 KM)
RZ - Premium - Karavan 5 vrat
Sonic White

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

VRHUNSKE LASTNOSTI

NADZOR POGONA DIRECT4

TRZ 450e je opremljen z novim sistemom za nadzor pogona DIRECT4, ki deluje z dvema električnima osema. DIRECT4 je ekskluzivna tehnologija znamke Lexus in pametni sistem, ki nenehno uravnava oprijem na sprednji in zadnji osi ter samodejno in nemoteno porazdeli pogonsko silo. Rezultat predstavljata brezskrbna zmogljivost in stabilno upravljanje z intuitivnim upravljanjem, ki krepi občutek povezanosti med voznikom in strojem. Razmerje navora med sprednjo in zadnjo osjo je mogoče v nekaj milisekundah prilagoditi od 0 do 100 ali od 100 do 0, kar je hitreje kot pri kateremkoli mehanskem sistemu. Vse skupaj rezultira tudi v izboljšani povezavi med cesto in volanom.

TRETJA GENERACIJA VARNOSTNEGA PAKETA LEXUS SAFETY SYSTEM +

Športni terenec RZ je opremljen s tretjo generacijo varnostnega paketa Lexus Safety System +, ki ponuja številne napredne varnostne in asistenčne sisteme za še bolj učinkovito zaznavanje in preprečevanje morebitnih trkov in nesreč. Na voljo je tudi novi proaktivna vozniška asistenca, ki med drugim zaznava morebitno utrujenost voznika. Proaktivni vozniški asistent uporablja sprednjo kamero za določanje kota ovinka in ustrezno prilagajanje hitrosti in krmiljenja. Poleg tega sistem uporablja sprednjo kamero za določanje kota zavoja in ustrezno prilagaja krmiljenje.

VELIK 14-PALČNI ZASLON, OBČUTLJIV ZA DOTIK / 10-PALČNI PROJEKCIJSKI ZASNON

14-palčni zaslon visoke ločljiovsti, ki je občutljiv za dotik, je eden izmed največjih v tem avtomobilskem razredu. Njegova strateška namestitev omogoča sproščujočo interakcijo, nemoten dostop do informacij in intuitivno upravljanje navigacije, avdiosistema in klimatske naprave. Poleg tega se pomembni podatki o vožnji projicirajo tudi na 10-palčnem barvnem projekcijskem zaslonu, ki se nahaja na notranji strani vetrobranskega stekla. Tam so na voljo podatki o navigaciji, varnostnih funkcijah, nastavitvah avdiosistema ... Predvsem pa vozniku nikoli ne bo treba pogleda umakniti s ceste.

RZ - Galerija

360-stopinjski pogled

Celozaslonski način Zaprite