1. New Cars
  2. Pregled

RX F Sport Premium

Športni terenec

Black (212)

Od

81550.0

Motor

2,0l Turbo (175 kW / 238 KM)

Program jamstva Lexus Relax

DO 10 LET ALI 185.000 KM BREZSKRBNOSTI

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

GLAVNE ZNAČILNOSTI

ŠIROK PRIKAZOVALNIK PODATKOV NA VETROBRANSKEM STEKLU

Hitrost, ukaze navigacijskega sistema, nastavitve avdiosistema in ključne informacije o vožnji najdete na najbolj primernem mestu, saj se v barvah projicirajo neposredno na vetrobransko steklo. Največji prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu v vozilih Lexus, ki meri 240 mm v širino in 90 mm v višino, ponuja podatke v živo in vse pomembne povratne informacije, ki jih potrebujete, ne da bi za to morali umakniti pogled s ceste.

SISTEM CLIMATE CONCIERGE

Revolucionarni sistem Climate Concierge nadzoruje podnebne razmere, spremlja telesno temperaturo potnikov, prilagaja temperaturo kabine, sedežev in volanskega obroča ter tako ohranja maksimalno udobje v štirih ločeno nadzorovanih območjih. Nagrajena tehnologija Nanoe® pa čisti zrak, odstrani neprijetne vonjave s sedežev ter vam navlaži kožo in lase.

BREZŽIČNI POLNILNIK ZA TELEFON

Pozabite na neprijetnosti ob iskanju kablov in združljivih priključkov, ko želite napolniti telefon. Sredinska konzola vozila RX je opremljena z brezžičnim polnilnikom, zato lahko združljivo napravo preprosto položite na prostorček za polnjenje in pustite, da jo vozilo RX povsem napolni.

 

360-stopinjski pogled

Celotni zaslon Zapri
Za vrtenje vozila povlecite Za vrtenje vozila povlecite

Posebne ponudbe

Posebna outlet ponudba vozil na zalogi

Izkoristite posebno outlet ponudbo vozil Lexus na zalogi in hibridni bonus do 14.500 €. Ponudba velja do 30.1.2021 ali do razprodaje zalog. Količine so omejene.