1. New Cars
 2. RX
 3. All-New RX
IZBERITE
VEDNO V VODSTVU.

RX

IKONA TEHNOLOGIJE

RX ponuja na tehnologijo, ki v središče postavlja človeka in z inovacijami krepi intuicijo. Izkusite pionirsko razmišljanje, ki vas postavlja na prvo mesto in vam pomaga videti več.

Lexus RX

POPOLNOMA NOVI LEXUS RX

RX navdušuje kot ikonični razkošni športni terenec, ki privlači poglede. Tudi v mirovanju izžareva udobje in dinamiko ter napoveduje vznemirljivo doživetje vožnje.

 • KAROSERIJSKA ZASNOVA
  Veliki športni ternec
 • MOČ V TREH POJAVNIH OBLIKAH
  350h, 450h+, 500h
 • PAKETI OPREME
  COMFORT, BUSINESS, EXECUTIVE, LUXURY, F SPORT
POPOLNOMA NOVI LEXUS RX

IKONIČNI IZGLED

Peta generacija ikoničnega športnega terenca RX izžareva neizmerno samozavest. Pozornost pritegne nova zasnova vretenaste karoserije, dolg pokrov motorja in velika 21-palčna platišča. Nova prepoznavna maska se zlije s sprednjim delom avtomobila, elegantnejši trojni žarometi LED pa poudarjajo drzno in mogočno podobo. Dodatna dinamika izvira iz daljše medosne razdalje in izklesanih linij.

 • IZJEMEN IZGLED
 • DINAMIČNA OBLIKA
 • RESNIČNA PRISOTNOST

MOČ V TREH POJAVNIH OBLIKAH

RX 450h+ Plug-in Hybrid se ponaša z več kot 65-kilometrskim brezemisijskim električnim dosegom. RX 350h poganja izjemno učinkovita 4. generacija samopolnilnega hibridnega sistema. RX 500h pa je prvi hibrid s turbopolnilnikom znamke Lexus.

ULTIMATIVNI PODPIS VOŽNJE

Doživite naraven dialog med avtomobilom in voznikom. RX odlikujejo lažja, bolj toga platforma, nižje težišče in novo večvodilno zadnje vzmetenje. Popolna moč, izjemno udobje in prefinjenost se združujejo v izjemno vozniško izkušnjo.

IKONA V NOVI PODOBI

Novo generacijo odlikujejo kupejevska strešna linija z značilnim črnim zadnjim stebričkom in enotne zadnje luči LED. Slednje so značilne za znamko Lexus in poudarjajo samozavestno držo avtomobila. Vznemirljivi barvni odtenki pa poudarjajo eleganten videz.

POPOLNOMA NOVI LEXUS RX

UNIKATNO RAZKOŠJE

V razkošni kabini boste takoj zaznali prisotnost rokodelskih mojstrov takumijev. Poleg tega boste v vsakem trenutku deležni japonskega gostoljubja omotenaši.

 • POTOVANJE V PRVEM RAZREDU
 • FUTURISTIČNA OBLIKA
 • TEHNOLOGIJA Z NAMENOM

VZOR VARNOSTI

Inženirji so ustvarili športnega terenca, ki na vsakem kilometru skrbi za svoje potnike. Funkcije za podporo vozniku vključujejo sistem za preprečevanje trka, ki zaznava tudi motorna kolesa in druge predmete, ki se znajdejo na poti avtomobila.

NAMENSKO IN INTUITIVNO

Notranjost RX zagotavlja občutek prostornosti, s svojo čisto zasnovo pa omogoča več prostora za noge. Velik projekcijski zaslon in intuitivna postavitev instrumentov zagotavljajo sproščenost in samozavest na cesti. Ambientalna osvetlitev ponuja paleto 64 barv.

RAZKOŠJE ZNAMKE LEXUS

Izkušeni rokodelci so iz najboljših materialov ustvarili ambient sodobnega razkošja. Prvič je možno izbrati tudi notranjost brez usnja, saj so sedeži, volan in prestavna ročico oblečeni v posebno tkanino Tahara.