concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

PRAVNA OBVESTILA

NAČELA SPLETNE STRANI

Z dostopom in uporabo Lexusovih spletnih strani sprejemate načela brez omejitev ali pripomb. Dostop do Lexusovih spletnih strani je torej predmet teh načel, prav tako pa tudi vseh veljavnih zakonov.

Copyright © Toyota Motor Europe ("TME")

VSEBINA

Lexusove spletne strani vsebujejo informacije o Lexusovih izdelkih in reklamnih gradivih. Lexusovih izdelki, opisani na teh straneh, so na prodaj le v Evropi, reklamna gradiva, opisana na teh spletnih straneh, pa so na voljo samo v državah, ki so specifično omenjene v obravnavanem reklamnem gradivu.

Vse informacije, vključene na teh straneh, so zgolj informativne narave. Teh strani niso namenjene kot nadomestek za informacije, ki vam jih nudi pooblaščeni prodajalec ali serviser vozil Lexus.

Tu vsebovane informacije so zasnovane tako, da so čim bolj izčrpne. Vendar pa si TME in Toyota Adria d.o.o pridržuje pravico, da kadarkoli brez vnaprejšnjega obvestila spremeni modele, opremo, tehnične podatke in razpoložljivost.

CENE LEXUSOVIH IZDELKOV

Informacije o cenah, objavljene ali podane na Lexusovih spletnih straneh, so zgolj informativne narave in ne predstavljajo ponudbe za prodajo Lexusovih izdelkov. Cene so priporočene maloprodajne cene, dejanske cene pri poobleščenem prodajalcu vozil Lexus pa se lahko razlikujejo. Nakup kateregakoli Lexusovega izdelka je predmet določb in pogojev posamezne prodajne pogodbe.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO2

Vse vrednosti o porabi goriva in CO2, objavljene na teh spletnih straneh, so izmerjene v nadziranem okolju, v skladu z zahtevami smernice 80/1268/EEC, vključujoč vsa njena dopolnila, in na osnovnem produkcijskem vozilu. Če potrebujete dodatne informacije ali pa vas zanima nakup osnovnega produkcijskega vozila, se obrnite na lokalnega pooblaščenega prodajalca vozil Lexus. Poraba goriva in vrednosti emisij CO2 vašega vozila se lahko razlikujejo od izmerjenih. Pri določanju porabe goriva in emisij CO2 za vozilo igra veliko vlogo način vožnje, poleg tega pa tudi drugi dejavniki (kot so stanje vozišča, promet, stanje vozila, vgrajena oprema, obremenitev, število potnikov,...).

UPORABA TEHNOLOGIJE "PIŠKOTKOV"

Podjetje TME in Toyota Adria d.o.o uporablja tehnologijo piškotkov, ki omogoča sledenje poti, ki jo vi opravite na Lexusovih spletnih straneh, s tem pa podjetju pomagate pri spremljanju aktivnosti uporabnikov na spletnih straneh in ocenjevanju ter izboljšanju le-teh, kar je samo v vašo korist. TME in Toyota Adria d.o.o s to tehnologijo ne beleži informacij o posameznih uporabnikih, zato ne hrani ali uporablja nobenih informacij o vas samih. Zapomnite si, da lahko pregledovalnik nastavite tako, da ne bo sprejel piškotkov ali pa vas bo opozoril o poslanih piškotkih.

VNOS OSEBNIH PODATKOV

Vsi osebni podatki, ki jih podjetju TME in Toyota Adria d.o.o posredujete na Lexusovih spletnih straneh, bodo uporabljeni zgolj za izboljšavo storitev, ki jih podjetje ponuja. Podjetje TME in Toyota Adria d.o.o se trudi zagotoviti varno zbiranje, prenos in hrambo osebnih podatkov v skladu z naravo le-teh. TME in Toyota Adria d.o.o vaših osebnih podatkov ne bo uporabljal za pošiljanje neodobrenih sporočil ali informacij, prav tako pa jih ne bo posredoval ali prodal tretjim osebam brez vaše odobritve.

Ker TME in Toyota Adria d.o.o ni dolžen nadzirati in/ali pregledovati vnosov uporabnikov na Lexusovih spletnih straneh, poleg tega pa ne nosi nobene odgovornosti ali obveznosti za tovrstne vnose, si pridržuje pravico, da jih občasno preveri in jih po svoji presoji odstrani s spletnih strani.

OBVESTILO O AVTORSKIH PRAVICAH

Celotna vsebina teh spletnih strani je zaščitena z avtorskimi pravicami. Informacije, besedilo, slike ali ilustracije, objavljene na teh spletnih straneh, lahko uporabite le za osebno, nekomercialno uporabo in jih brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja TME in Toyota Adria d.o.o ne smete kopirati, spreminjati, prenašati, licencirati ali objavljati, v celoti ali deloma, v nobene namene.

PRODAJNE ZNAMKE

Vse prodajne znamke, logotipi in oznake storitev, prikazane na teh spletnih straneh so last podjetja Toyota Motor Corporation of Japan, TME in Toyota Adria d.o.o ali tretjih oseb. Uporaba, prenos, kopiranje ali razpošiljanje le-teh brez pisnega dovoljenja podjetja Toyota Motor Corporation, TME in Toyota Adria d.o.o ali druge tovrstne tretje osebe ni dovoljena v nobenem primeru.

HIPERPOVEZAVE

Lexusove spletne strani lahko vsebujejo hiperbesedilne povezave na druge spletne strani, ki so popolnoma neodvisne od teh spletnih strani. Podjetje TME in Toyota Adria d.o.o ne izkazuje ali zagotavlja točnosti, popolnosti in verodostojnosti informacij, ki so na voljo prek tovrstnih hiperbesedilnih povezav ali na drugih spletnih straneh, poleg tega pa do drugih spletnih strani, povezanih z Lexusovimi spletnimi stranmi, dostopate na svojo odgovornost.

BREZ IZKAZA ALI ODGOVORNOSTI TOČNOSTI

TME in Toyota Adria d.o.o še posebej zavrača odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, nenamerno, posledično ali posebno škodo, ki je posledica ali je na kakršenkoli način povezana z vašim dostopom ali uporabo Lexusovih spletnih strani, kar vključuje, vendar ni omejeno na kakršnokoli izgubo ali okvaro, nastalo zaradi virusov, ki vplivajo na delovanje računalniške opreme, ali na vaše zaupanje v informacije, pridobljene na Lexusovih spletnih straneh.

SPREMEMBE V NAČELIH

TME in Toyota Adria d.o.o si pridržuje pravico, da ta načela zaradi poslovnih potreb kadarkoli spremeni, zato ste s tem vabljeni, da to stran občasno preberete.

DODATEK K PRAVILOM

Podjetje TME si pridržuje pravico, da kadarkoli posodobi ta pravila, kot je to potrebno za poslovne potrebe, zato vas vabimo, da občasno obiščete to stran in preverite pravna pravila.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ