1. Discover lexus
  2. News
  3. 24-urno doživetje od zore do zore
IZBERITE
ODKRIJTE LEXUS

LEXUS OD ZORE DO ZORE

Lexus v evropi proslavlja prihod popolnoma novega vozila lexus ux s 24-urnim doživetjem »od zore do zore«.

Po začetku prodaje popolnoma novega vozila Lexus UX v začetku letošnjega leta Lexusov 24-urni dogodek zaznamuje vznemirljivo novo poglavje. Gostje so se z vozilom Lexus UX podali na neverjetno testno vožnjo, ki jih je vodila skozi več držav.

Ob prelepem sončnem vzhodu je bila to 24-urna izkušnja, kjer smo imeli vsako sekundo priložnost odkriti nova obzorja, vsak zavoj nam je ponudil nove razglede in vsaka lokacija dala nekaj edinstvenega. Vse to za volanom popolnoma novega vozila Lexus UX.

Od gorskih panoram z vrha Aiguille du midi poleg Chamonixa do živahnega Milana, od sončnega vzhoda nad Ženevskim jezerom do starodavnega mesta Candelo v Italiji, so morali gostje prepotovati več kot 300 km po Švici, Franciji in Italiji, na vsakem zavoju pa so jih pričakali novi osupljivi razgledi. Potovanje smo pripravili tako, da je poudarilo esenco vozila Lexus UX, kot sta hibridna tehnologija s samodejnim polnjenjem in inovativni varnostni sistem, hkrati pa urbanim raziskovalcem ponudilo nekaj luksuznega življenjskega sloga.

Urbana fotografinja Elsa Bleda je v vlogi ambasadorke vozila Lexus UX in kot je razvidno iz nedavne svetovne oglaševalske kampanje kot del dogodka v Milanu pripravila razstavo, ki raziskuje nova obzorja in urbane pokrajine.