RC F

PRITEGNE POGLEDE IN POŽENE KRI PO ŽILAH

Športni kupe, ki je zasnovan za vznemirljiva doživetja.

SPOZNAJTE MODEL RC F

Zaradi nizke močne drže in dirkalnih linij je vozilo RC F nemogoče prezreti. Le kdo bi želel spregledati ta osupljivi kupe 2+2? Model RC F je zasnovan tako, da pri voznikih, ki stavijo na brezkompromisno visoko zmogljivost in neomejeno prefinjenost, izzove intenziven telesni odziv.


 

 
  RC F Key Features
 • Ročno izdelan 8-valjni motor

  Ta neverjetni 5,0-litrski motor V8, ki je ročno izdelan in uglašen s stetoskopom v našem proizvodnem obratu v Tahari, razvije 477 KM in več kot 520 Nm navora. Glava valja in vsi gibljivi deli so zasnovani za zagotavljanje največje moči pri višjih številih vrtljajev motorja.

 • Sistem Sports VDIM

  Integrirani sistem za nadzor dinamike vozila Sports VDIM poskrbi, da lahko tudi pri zavijanju pri veliki hitrosti varno in nemoteno uživate v ogromni moči, ki vam jo nudi vozilo RC F.

 • Karbonski paket

  Po zaslugi tehnologije izdelave s karbonskimi vlakni, ki je bila razvita za superavtomobil Lexus LFA in dirkalnik IS F CCS-R, je model RC F s »karbonskim paketom« 9,5 kilogramov lažji od standardnega avtomobila.

 • 8-stopenjski menjalnik Sport Direct Shift

  Motor V8 ponuja moč prek osemstopenjskega sekvenčnega menjalnika Sport Direct Shift (SDS) z možnostjo ročnega pretikanja prestav. Sistem za nadzor prestavljanja menjalnika je bil izboljšan za natančni odziv na najmanjši pritisk ali popuščanje stopalke za plin.

 • 19-palčna kovana platišča iz lahke kovine

  Opcijsko so na voljo platišča modela RC F, ki so kovana (in ne lita) po postopku, ki posnema udarce kovaškega kladiva, da bi se prek izboljšane kovinske konstrukcije združila moč z lahkotnostjo.

 • Usnjeni športni sedeži

  Sedeži z visokimi naslonjali so izdelani s tehnologijo »integrirane pene« za udobno in dobro prilegajočo se podporo. Sedežne blazine smo optimizirali tako, da njihova oblika in trdnost zmanjšata pritisk na občutljivo območje ishiadičnega živca.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo RC F lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Configure your car

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

RC F 5.0 V8 Luxury / F White

PREIZKUSITE MODEL RC F

Pod zaobljenim pokrovom motorja je najmočnejši motor V8, ki smo ga kdaj razvili. Ustvarjen je bil z izključnim namenom zagotavljanja osupljive moči. Doživite kratke zvočne signale za pospeševanje, ki vas zasvojijo in se jim ni mogoče upreti, diferencial z usmerjanjem navora (TVD) pa zagotavlja nadzor pri veliki hitrosti. Vozilo RC F ujame duh pravega dirkalnega kupeja.

EXPERIENCE THE RC F

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI