SPOZNAJTE MODEL LC

Novi Lexus LC je avtomobil, ki bo navdušil vse vaše čute. Zgledovali smo se po nagrajenem konceptu LF-LC in ga z največjo skrbnostjo preoblikovali v osupljiv proizvodni avtomobil. Lexus LC ni le kupe 2+2, ki vas bo očaral s čudovito estetiko. Izpopolnjevala ga je ekipa več kot 4000 oblikovalcev, inženirjev in tehnikov, zato ponuja zares izjemno vozno doživetje.

 • 
 

 
  2017 lexus lc key features
  • Popolno izoblikovan kupe

   Značilna Lexusova vretenasta maska motornega pokrova dopolnjuje svojevrstne konfiguracije luči, kompaktna zasnova modela LC pa omogoča nizek pokrov motorja. Zadaj se strešna linija spusti med široke kolesne okrove in poudari močno držo avtomobila.

  • Izbira navdušujočih pogonskih sklopov

   Model LC 500 je neverjetno odziven, saj je opremljen s 5,0-litrskim bencinskim motorjem V8 in 10-stopenjskim samodejnim menjalnikom Direct Shift. Model 500h pa vključuje prvi večstopenjski hibridni sistem s štirimi stopnjami na svetu, ki združuje 3,5-litrski bencinski motor V6 z naprednim elektromotorjem.

  • Navdušujoč pogonski sklop [samo vozila z bencinskimi motorji]

   Vozilo LC 500 je opremljeno z ročno izdelanim 5,0-litrskim motorjem in ponuja izjemno odzivnost ter osupljiv zvok motorja V8. 10-stopenjski samodejni menjalnik Direct Shift zagotavlja presenetljivo hitro pretikanje, tehnologija AI-SHIFT pa izbere optimalno prestavo glede na vaš slog vožnje.

  • Lahke tehnologije

   Za streho in okvirje vrat vozila LC se uporablja izjemno močna, lahka umetna masa, ojačana s karbonskimi vlakni. Paneli vrat, prtljažnika in pokrova motorja so izdelani iz lahkega aluminija, karoserija tega osupljivega kupeja pa iz jekla izjemno visoke natezne trdnosti.

  • Kokpit, zasnovan z mislijo na voznika

   Premišljena ergonomska postavitev kokpita vam daje samozavest, da uživate v živahni vožnji. Upravljalni elementi in prikazovalniki so intuitivno nameščeni tam, kjer jih potrebujete. Upravljalni elementi, ki jih pogosto uporabljate, npr. izbira načina vožnje, so nameščeni na dosegu roke na volanskem obroču.

DOŽIVITE MODEL LC

Pri ustvarjanju novega luksuznega kupeja LC nismo ničesar prepustili naključju. Pri tehnologiji in inženiringu pod njegovo zapeljivo karoserijo nismo sklepali kompromisov. Kupe LC želi preseči vsa pričakovanja in naznanja začetek novega in vznemirljivega poglavja v zgodovini znamke Lexus.

DOŽIVITE MODEL LC

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI