2018 lexus rx l hero

RX L

PROSTOREN IN LUKSUZEN ŠPORTNI TERENEC

Prostornost in svoboda športnega terenca za sedem potnikov v elegantnem in stilnem vozilu.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo RX L lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

Dotaknite se avtomobila, da se vrti

RXL Športni terenec 3.5 D-4S Hibridni pogon Brezstopenjski samodejni menjalnik Luxury / Sonic Bela

SPOZNAJTE VOZILO RX L

RX L, družinski športni terenec z jasno osredotočenostjo na luksuz, je eleganten, prostoren in zasnovan, da poskrbi za razvajanje in zaščito vseh potnikov. Ta vsestranski novi član naše serije luksuznih športnih terencev ima tri vrste sedežev in povečano prostornino prtljažnika, pri tem pa ohranja stilno obliko, ki je značilna za športne terence RX. Njegovo izrazno kombinacijo ostrih pregibov in oblin opredeljuje Lexusova značilna vretenasta maska motornega pokrova in elegantna kromirana obroba, medtem ko v notranjosti ponuja natančno oblikovano kabino in inovativno tehnologijo, ki jo lahko prilagodite po lastnih željah in s tem ustvarite model RX L, ki ste ga vredni.

 •     2018 lexus rx l key features
  • Podaljšana karoserija

   Večja karoserija – pri RX L za 110 mm daljša kot pri 5-sedežnem modelu – in ostrejši naklon zadnjega stekla v pokrovu prtljažnika pomenita, da ta luksuzen športni terenec ponuja raznovrstno uporabo prtljažnega prostora in sedem dobro opremljenih sedežev.

  • Stil, ki narekuje trende

   Vozilo RX L z elegantno počrnjenimi C-stebrički, ki ustvarjajo učinek lebdenja strehe, zadnjimi lučmi LED v obliki črke L, ki objemajo zadnja blatnika, in značilno Lexusovo vretenasto masko motornega pokrova kot osrednjim elementom združuje vsestranskost športnega terenca z vsemi zaščitnimi znaki dinamične oblike.

  • Luksuzno sedenje

   RX L vključuje deljivo sedežno klop v razmerju 40:20:40 in za dostop do tretje vrste sedežev preprosto povlečete ročico za pomik druge vrste sedežev naprej. Vrhunski dodatki, kot so držala za kozarce in večja prilagodljivost, so na voljo za vse tri vrste sedežev.

  • Tripodročna klimatska naprava

   S pametnimi funkcijami, kot je tripodročna klimatska naprava, ki omogoča ločeno klimatiziranje in prezračevanje v tretji vrsti sedežev, se lahko vsak potnik veseli udobne vožnje.

  • Vrhunski večpredstavnostni sistem

   Sistem Display Audio za voznika vključuje 12,3-palčni zaslon, radijski sprejemnik AM/FM, avdiosistem Bluetooth®, mikrofon za prepoznavanje glasu, režo za kartico Micro SD, vtičnico Mini Aux, dva vhoda USB in vrhunski zvočni sistem Mark Levinson s 15 zvočniki, medtem ko lahko potniki v drugi vrsti vklopijo svoje večpredstavnostne naprave v vhode USB.

  • Sistem Lexus Safety System +

   Vozilo RX L je s sistemom za predhodno zaznavanje trka (PCS) s funkcijo zaznavanja pešcev, sistemom pomoči za ohranjanje vozila na voznem pasu (LKA) s samodejnim krmiljenjem za popravljanje smeri vožnje, samodejnim uravnavanjem dolžine svetlobnega snopa (AHB) in prilagodljivim radarskim tempomatom za vse hitrosti ter zračnima zavesama za vse tri vrste sedežev tako varen, kot je eleganten.

DOŽIVITE VOZILO RX L

Z možnostjo izbire hibridnega ali bencinskega motorja in izjemnimi sistemi za vodljivost in majhno porabo goriva v sklopu serijske opreme vam RX L ponuja doživetje v vožnji, ki bistveno presega vaša pričakovanja do športnega terenca. Vsestranskost in prostornost se lepo kažeta v kupejevskem konceptu, elegantni silhueti in brezhibni izvedbi kabine, zaradi česar je RX L stilno in športno družinsko vozilo.

 • DOŽIVITE VOZILO RX L

  Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI