NOVI ES

PRIPRAVITE SE NA KRASNI NOVI VIDEZ

Uživajte v edinstvenem doživetju z radikalnimi spremembami na področjih oblike, luksuza, užitka v vožnji in inovativne tehnologije.

PRIPRAVITE SE NA KRASNI NOVI VIDEZ

Drzno izzivalen in navdušujoč model Lexus ES razbija predsodke o limuzinah zgornjega srednjega razreda. Z novim smelim pristopom k oblikovanju je model nižji, širši in elegantnejši. Model ES z nadvse privlačno silhueto, ki spominja na kupe, s prostornostjo in uglajenostjo vodilne limuzine ponuja eleganco in udobje v enem izjemnem vozilu.

 • 2018 lexus ux gallery 12

  LEXUS ES HYBRID

  RAZLOGI IN DEJSTVA

  Od 52 850,00 €
  Poraba - kombinirana vožnja (l/100 km) 4.4
  Emisije CO2 - kombinirana vožnja (g/km) 100
 • 
 

 
  2019 lexus es hybrid key features
  • Pogumni novi videz

   Vozilo ES s svojo šasijo izriše eleganten stranski profil, široko držo in nizko težišče. Naša limuzina zgornjega srednjega razreda kljub zglajeni kupejevski strešni liniji potnikom ponuja veliko prostora, tudi v predelu nog.

  • Obsesivna natančnost

   Naši mojstri »Takumi« budno spremljajo vsak izbrani detajl, od šivov na sedežih do izraznosti in privlačnosti aluminijastih oblog kabine F po navdihu lepote japonskega meča, obdelanega s tehniko poliranja Hadori.

  • Lexusov hibrid s samodejnim polnjenjem 4. generacije

   Prodorni hibrid s samodejnim polnjenjem v mestu pogosto preklopi v način EV (električno vozilo) za vožnjo brez emisij. 4. generacija Lexusovega hibridnega pogona daje vozilu ES neverjetno odzivnost v kombinaciji z izjemno nizko porabo goriva.

  • Inovativna tehnologija

   Prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu v vozilu ES omogoča vozniku, da se osredotoča na vožnjo. Gumb za izbiro načina vožnje je poleg obrobe ohišja merilnikov, kar zagotavlja preprosto upravljanje brez spreminjanja položaja za vožnjo. Funkcionalnost naprednega vmesnika človek-stroj (HMI) je povezana z estetsko obliko, kar omogoča intuitivno in preprosto upravljanje, povezane prikaze z občutkom globine in prilagodljivost osebnim željam.

  • Varnost s 5 zvezdicami

   Kamor koli se odpravite z novim vozilom Lexus ES, ste lahko pomirjeni, saj se vozite z najvarnejšo vrhunsko limuzino, ki je bila kdaj koli testirana po Euro NCAP in je prejela odlično oceno 5 zvezdic. Vsi modeli so opremljeni z najsodobnejšim sistemom Lexus Safety System + z naprednimi tehnologijami, ki pomagajo preprečevati tri najpogostejše tipe nezgod: nalet od zadaj, zapuščanje voznega pasu in trčenja s pešci.

  • Slog F SPORT

   Odkrijte dodatne elemente, na primer dvobarvne kombinacije, prilagodljivo variabilno vzmetenje v sklopu serijske opreme, sprednje in zadnje blažilnike, zadnji spojler, 19-palčna platišča, črni prepleteni vzorec in aluminijaste vstavke, vključno s stopalkami.

  • Prilagodljivi radarski tempomat

   Prilagodljivi radarski tempomat z dometom za polno hitrost in asistentom za prepoznavanje prometnih znakov pomaga vozniku ohranjati varnostno razdaljo do spredaj vozečega vozila. Ko je pot pred vozilom prosta, ES samodejno pospeši do predhodno nastavljene hitrosti vožnje.

  • 5 star safety

   Kamor koli se odpravite z novim vozilom Lexus ES, ste lahko pomirjeni, saj se vozite z najvarnejšo vrhunsko limuzino, ki je bila kdaj koli testirana po Euro NCAP. Po prejetju odlične ocene 5 zvezdic je ES dobil nagrado NCAP za najboljše vozilo v razredu veliki družinski avtomobili ter hibridna in električna vozila za leto 2018. Najsodobnejši sistem Lexus Safety System + z naprednimi tehnologijami, ki pomagajo preprečevati tri najpogostejše tipe nezgod: nalet od zadaj, zapuščanje voznega pasu in trčenja s pešci.

RAZIŠČITE BARVNE MOŽNOSTI

Vozilo ES lahko prilagodite svojim zahtevam, eksperimentirate z želenimi barvami ali nadaljujete raziskovanje lastnosti in galerije.

DOŽIVITE VOZILO ES

DOŽIVITE VOZILO ES

Zgornji model ni reprezentativen za ponudbo.

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI