NOVI ES

PRIPRAVITE SE NA KRASNI NOVI VIDEZ

Uživajte v edinstvenem doživetju z radikalnimi spremembami na področjih oblike, luksuza, užitka v vožnji in inovativne tehnologije.

PRIPRAVITE SE NA KRASNI NOVI VIDEZ

Drzno izzivalen in navdušujoč model Lexus ES razbija predsodke o limuzinah zgornjega srednjega razreda. Z novim smelim pristopom k oblikovanju je model nižji, širši in elegantnejši. Model ES z nadvse privlačno silhueto, ki spominja na kupe, s prostornostjo in uglajenostjo vodilne limuzine ponuja eleganco in udobje v enem izjemnem vozilu.


 

 
  2019 lexus es hybrid key features
 • Radikalna nova oblika

  Model ES s svojo šasijo izriše eleganten stranski profil, široko držo in nizko težišče. Naša limuzina zgornjega srednjega razreda kljub zglajeni kupejevski strešni liniji potnikom ponuja veliko prostora, tudi v predelu nog.

 • Kokpit, zasnovan z mislijo na voznika

  Prikazovalnik podatkov na vetrobranskem steklu omogoča voznikom, da se osredotočijo na vožnjo. Gumb za izbiro načina vožnje je postavljen poleg obrobe ohišja merilnikov, kar omogoča enostavno upravljanje brez spreminjanja položaja za vožnjo. Ustrezna drža pri vožnji zmanjšuje utrujenost in poskrbi za izvrsten občutek obdanosti.

 • Nov kokpit

  Funkcionalnost naprednega vmesnika človek-stroj (HMI) je povezana z estetsko obliko, kar omogoča intuitivno in enostavno upravljanje, povezane prikaze z občutkom globine in prilagodljivost osebnim željam.

 • Oblika po navdihu tehnike poliranja Hadori

  Naši mojstri »Takumi« budno spremljajo vsak izbrani detajl, od šivov na sedežih do izraznosti in privlačnosti aluminijastih oblog kabine F po navdihu lepote japonskega meča, obdelanega s tehniko poliranja Hadori.

 • Vrhunska varnost

  Za spremljanje poteka ceste smo model ES opremili z našim najnovejšim sistemom Lexus Safety System +, ki vključuje funkcijo zaznavanja pešcev ponoči, funkcijo zaznavanja kolesarjev, asistenta za ohranjanje voznega pasu (LTA) in dvostopenjski sistem za prilagajanje svetlobnega snopa dolgih luči.

 • Prilagodljivi radarski tempomat

  Prilagodljivi radarski tempomat z dometom za polno hitrost in asistentom za prepoznavanje prometnih znakov pomaga vozniku ohranjati varnostno razdaljo do spredaj vozečega vozila. Ko je pot pred vozilom prosta, ES samodejno pospeši do predhodno nastavljene hitrosti vožnje.

Next steps

DRUGI MODELI V NAŠI PONUDBI