2018 lexus ownership driving2

GARANCIJA

PODALJŠANO JAMSTVO

Večje zaupanje pri vožnji z Lexusovim podaljšanim jamstvom. Ko vam preneha veljati standardna garancija za vozilo, preverite shemo podaljšanega jamstva, ki je prilagojena vašim potrebam in vam zagotavlja prvovrstno izkušnjo lastništva skozi celotno življenjsko dobo vozila.

PREDNOSTI PODALJŠANJEGA JAMSTVA

Naši certificirani mehaniki za vozila Lexus se zavzemajo, da ohranjajo vaše vozilo v optimalnem stanju na najbolj finančno ugoden način. Vsa popravila vozil Lexus izvajajo usposobljeni mehaniki, ki uporabljajo posebna orodja in opremo za diagnosticiranje vozila in Lexusove originalne nadomestne dele.

S široko paleto jamstvenih shem lahko ponudimo najustreznejše podaljšano jamstvo, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu. Od garancije za izpušni sistem do garancije za akumulatorsko baterijo – Lexusovo kritje vam daje dodatno mero zaupanja, če imate garancijo za rabljeno vozilo, in brezskrbnost, da kar najdlje uživate v vožnji s svojim Lexusom.


 

 
  warranty key features benefits
 • KRITJE ZA STARE AVTOMOBILE

  Ponujamo celostno kritje do tretjega leta starosti Lexusovega modela ali do 100.000 prevoženih kilometrov z možnostjo podaljšanega jamstva, ki krije dodatnih 12 ali 24 mesecev po koncu trgovske garancije.

 • BREZSKRBNA VOŽNJA

  Vse naše police vključujejo Lexusovo pomoč na cesti s kritjem pomoči na cesti v primeru okvare v evropskih državah.

 • KRITJE TEHNIČNEGA PREGLEDA

  Zavarujte se pred nepričakovanimi stroški popravil in nadomestnih delov z našim celostnim kritjem letnega tehničnega pregleda.

 • LEXUSOVA POPRAVILA

  Zaupajte nam, da bodo vsa vzdrževalna dela izvedli visoko usposobljeni mehaniki za vozila Lexus, ki do potankosti poznajo vaše vozilo in pri svojem delu uporabljajo Lexusove originalne nadomestne dele.


 

 
  lexus services article 3

10 LET JAMSTVA NA HIBRIDNO BATERIJO

Hibridne komponente vašega vozila imajo petletno garancijo proizvajalca (oziroma do 100.000 prevoženih kilometrov, če jih prevozite prej kot v petih letih). Ko vaše vozilo opravi servisni pregled je v okviru podaljšanega varstva hibridne baterije upravičeno do dodatnega leta varstva (oziroma do dodatnih 15.000 prevoženih kilometrov, če jih prevozite prej kot v letu dni). Podaljšano varstvo hibridne baterije lahko obnovite vsako leto do desetega leta starosti avtomobila, kar pomeni, da lahko mnogo let uživate v brezskrbni, uglajeni in varčni vožnji, saj veste, da vse deluje, kot mora.