1. Owners
  2. Warranty and insurance
  3. Motor insurance

ZAVAROVANJE MOTORJA

POSEBEJ ZA LASTNIKE VOZIL LEXUS SMO ZASNOVALI ZAVAROVANJE MOTORJA, KI VARUJEJO VAŠO INVESTICIJO IN VARČUJEJO DENAR. 

ZAVAROVANJE MOTORJA

Naše zavarovanje motorja zagotavlja zaščito za vas in vaš avtomobil Lexus.

PREGLED


Posebej za voznike in navdušence avtomobilov znamke Lexus smo zasnovali namensko zavarovalno polico, ki zagotavlja visoko kakovostno celovito kritje za vas in vaš avtomobil. Kupcem zagotavljamo, da bodo izkušeni tehniki z originalnimi deli vaš Lexus spravili v stanje pred nesrečo.

Ne glede na to, ali ste lastnik kompaktnega, kupeja, športnega terenca, limuzine ali hibrida, boste želeli zaščititi svojo naložbo pri zavarovalnici, ki vaš avtomobil Lexus odlično pozna.

PREDNOSTI

Avtomobilsko zavarovanje Lexus ponuja veliko prednosti. Med popravilom vašega vozila vam bomo ponudili možnost prevoza ali nadomestnega vozila. Če vas zaleti nezavarovani voznik, ne boste izgubili bonusa. Ponujamo tudi brezplačno celovito kritje za največ tri dni med vožnjo v EU, ki ga lahko z dodatno premijo podaljšate na 180 dni.

Osnovne značilnosti

Najboljši v svojem razredu

Verjetno ne boste našli boljše zavarovalne police za vaš Lexus, saj lastnikom ponuja številne popuste in ugodnosti.

Vedno na voljo

Naši svetovalci so vam na voljo 24 ur na dan. Vedno se boste lahko pogovorili s strokovnjaki, ki odlično poznajo vaš avtomobil. Njihovim nasvetom lahko vedno zaupate.

Prava stvar

Pozabite na površna popravila. Zavarovanje krije popravilo z originalnimi nadomestnimi deli. Prepričani ste lahko, da bo vozilo po popravilu delovalo točno tako kot pred nesrečo.