1. New Cars
  2. RX
  3. All-New RX
  4. Complete Connectivity
IZBERITE

RX - ZNAČILNOSTI

POPOLNA POVEZLJIVOST

LEXUS LINK

Aplikacija Lexus Link ustvarja povsem nov svet povezljivosti, ki je ustvarjen za dopolnitev edinstvene izkušnje, ki temelji na japonskem gostoljubju omotenaši. Pametne funkcije pomagajo pri načrtovanju potovanja, iskanju parkirnega mesta, načrtovanju storitev ali celo izboljšanju sloga vožnje. Za brezhibno elektrificirano izkušnjo je na voljo tudi nadzor ravni napolnjenosti baterije in dosega. Možno se je tudi naročiti na posebno storitev za polnjenje baterije, ki po vsej Evropi locira polnilne postaje v vaši bližini.

 

ZDRUŽLJIV Z MOBILNIMI RAČUNALNIKI

Povezavi Android Auto® (žična) in Apple CarPlay® (brezžična) omogočata enostaven prikaz in dostop do številnih aplikacij vašega pametnega telefona na 14-palčnem zaslonu, ki je občutljiv za dotik.

NAPREDNI GLASOVNI UKAZI

Novo razviti glasovni pomočnik, ki deluje na podlagi klica Hey Lexus, razume naravni jezik in kontekst izjav ter celo prepozna, kateri sopotnik govori. Umetna inteligenca pa omogoča, da se izognete potrebi po iskanju gumbov in se osredotočite na dogajanje na cesti.

ENOSTAVNO POLNJENJE

Pametne telefone in druge elektronske naprave z induktivnim brezžičnim polnilnikom baterij je možno polniti na posebnem polju za brezžično polnjenje, ki je za polovico hitrejše kot v preteklosti. Na voljo je tudi 6 vtičnic USB, ki so strateško razporejene po kabini in so na voljo potnikom tako na sprednjih kot tudi na zadnjih sedežih.