1. New Cars

RXL

SAMOPOLNILNI HIBRID

Od

80800.0

RXL - Executive - Športni terenec
Od
80800.0
(Z DDV)

Podatki so namenjeni le za primerjalne namene. Primerjava podatkov o porabi goriva in emisijah CO2 je možna le za avtomobile z enakimi tehničnimi postopki. Ti podatki ne odražajo porabe v dejanskih voznih pogojih. Vsa vozila imajo certifikat WLTP (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure ). Podatki o emisijah CO2 se lahko razlikujejo od tiskane različice, ki je bila natisnjena 1. aprila 2020.

1/ IZBERITE MOTOR
1/ IZBERITE MOTOR

1 Različic

1 Različic

  • RX 450hL

    3.5l Hibridni pogon (230 kW / 313 KM) Hibridni motor

    Brezstopenjski samodejni menjalnik | 4X4

2/ IZBERITE PAKET OPREME
2/ IZBERITE PAKET OPREME

2 Različic

2 Različic

SPOZNAJTE ŠPORTNEGA TERENCA RX L

Razkošni družinski športni terenec RX L navdušuje s svojo eleganco in prostornostjo. Poleg tega razvaja in varuje voznika in njegove potnike. Novi vsestranski član naše serije luksuznih športnih terencev ima tri vrste sedežev in povečano prostornino prtljažnika, pri tem pa ohranja prefinjeno obliko, ki je značilna za športne terence RX.

Razkošje treh vrst

V tretji sedežni vrsti lahko udobno sedita dva otroka ali dva odrasla, skupno pa se v kabini lahko pelje do sedem potnikov. Sedeži tretje vrste se lahko upravljajo s pomočjo gumbov, ki so nameščeni v prtljažniku ali v drugi vrsti. Sedeže tretje vrste je možno premikati za 93 mm. 

Dotik mojstrov takumijev

Mojstri takumiji so umetniki ročnega dela, ki se svojih nalog lotevajo s forenzično predanostjo in natančnostjo. Natančno izdelani ročni šivi na sedežih in na volanskem obroču so odsev sodobne elegance in prefinjenosti.

 

Varnost

Pionirski varnostni paket Lexus Safety System+ vključuje sistem za preprečevanje trka z zaznavanjem pešcev (podnevi in ponoči) in kolesarjev (podnevi). Sistem za ohranjanje voznega pasu vedno ohranja smer. Sistem BladeScan® AHS omogoča boljše prepoznavanje pešcev in prometne signalizacije ponoči. Sistem za prepoznavanje prometnih znakov pa deluje skupaj z dinamičnim radarskim tempomatom.  

Navdušujoča zmogljivost

Samopolnilni pogonski sklop združuje 3,5-litrski šestvaljnik in dva elektromotorja. Po njuni zaslugi RX 450h L  navdušuje z vznemirljivimi voznimi lastnostmi. 

Tehnologija, ki budi domišljijo

Osrčje multimedijskega sistema v športnem terencu RX predstavlja 12,3-palčni osrednji zaslon, ki je občutljiv za dotik. Omogoča tudi povezavi Apple CarPlay in Android Auto ter uporabo številnih aplikacij.

GALERIJA RX L

Odkrijte edinstvene radikalne in drzne videze vozila RX L, ustvarjene za vse, ki želijo izstopati v mestu.