1. New Cars
  2. Pregled

Spremenite model

RCF Performance

Coupe 2 Doors

F White (083)

Že od

147000.0

Motor

5.0 bencinski V8 (341 kW / 464 KM)

Program jamstva Lexus Relax

DO 10 LET ALI 160.000 KM BREZSKRBNOSTI

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/si/sl

GLAVNE ZNAČILNOSTI

INSTRUMENTI PO VZORU MODELA LFA

Prikaz instrumentov v vozilu RC F vključuje velik merilnik vrtljajev, ki se spreminja glede na način vožnje. Tu so še digitalni in analogni prikazi hitrosti, prikazovalnik diferenciala z usmerjanjem navora, merilnik sil, merilniki temperature olja in vode, prikaz prevoženih kilometrov in celo štoparica.

PRIKAZOVALNIK LEXUS MEDIA

7-palčni prikazovalnik Lexus Media upravljate prek na dotik občutljive podlage. Prek tega prikazovalnika lahko prilagajte nastavitve avdiosistema in klimatske naprave. Povezati je mogoče združljive pametne telefone, prek katerih si lahko ogledate ali upravljate določene elemente vašega telefona.

ZVOČNI SISTEM MARK LEVINSON®

Zvočni sistem Mark Levinson® Premium s prostorskim zvokom, 17 zvočniki in močjo 835 W v vozilu RC F je prilagojen akustičnim lastnostim kabine. Sistem predvaja neponovljiv 7.1–kanalni digitalni zvok in pričara izkušnjo domačega kina. Poleg tega je na voljo funkcija Clari-Fi™ za obnovitev zvočnih podrobnosti, ki se izgubijo pri digitalnem stiskanju datotek MP3.

 

360-stopinjski pogled

Celotni zaslon Zapri
Za vrtenje vozila povlecite Za vrtenje vozila povlecite

Posebne ponudbe

Posebna outlet ponudba vozil na zalogi

Izkoristite posebno outlet ponudbo vozil Lexus na zalogi in hibridni bonus do 14.500 €. Ponudba velja do 30.1.2021 ali do razprodaje zalog. Količine so omejene.

Odkrijte več