concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NOVOSTI IN DOGODKI

NAZAJ NA ČLANKE

LEXUS BO NA TOKIJSKEM AVTOMOBILSKEM SALONU PREDSTAVIL NOVI MODEL LS

LS500 article

Lexus bo na 45. tokijskem avtosalonu (Tokyo Motor Show) predstavil povsem novi model LS. Poleg tega bo razstavil še vseh enajst svojih modelov in povsem novo konceptno vozilo.

Modelu LS se bo pridružil tudi luksuzni kupe LC, ki je bil prav tako predstavljen leta 2017 in naznanja začetek nove dobe za znamko Lexus. V bližnji prihodnosti bosta med drugim predstavljena še nekoliko osvežena modela CT in NX. Več podrobnosti o teh modelih bo znanih na novinarski konferenci, ki bo 25. oktobra 2017 organizirana v sklopu tokijskega avtosalona, in sicer ob 10:15 po tokijskem oziroma ob 03:15 po srednjeevropskem času.

Tokyo Motor Show, kot se glasi uradno ime dogodka, bo potekal na znanem prizorišču Tokyo Big Sight od 25. oktobra do 5. novembra letos.  Prva dneva salona (25. in 26. 10.) bosta namenjena novinarjem in povabljenim, od 27. oktobra do 5. novembra bo bodo vrata odprta tudi širši javnosti.

Več informacij je na voljo na: http://www.tokyo-motorshow.com/en/.