concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NOVOSTI IN DOGODKI

NAZAJ NA ČLANKE

LEXUS PREJME NAGRADO V KATEGORIJI "BEST ENTERTAINING" NA MILANSKEM TEDNU OBLIKOVANJA 2015

Milan design week

LEXUS JE PREJEL NAGRADO V KATEGORIJI "BEST ENTERTAINING" NA IZBORU ZA OBLIKOVALSKE NAGRADE V MILANU.

Lexus je prejel nagrado v kategoriji "Best Entertaining" na izboru za oblikovalske nagrade v Milanu za svoj razstavni projekt "Lexus – A Journey of the Senses" v okviru milanskega oblikovalskega tedna, največjega oblikovalskega dogodka na svetu. Lexus je prvi proizvajalec avtomobilov, ki je prejel to nagrado.

Peto leto zapored so milanske oblikovalske nagrade, katerih podeljevanje organizira kulturno združenje Elita, edine uradne nagrade, namenjene najboljšim razstavljavcem na milanskem tednu oblikovanja. Milanske oblikovalske nagrade se podeljujejo najboljšim skupnim predstavitvam kot tudi posameznim zmagovalcem v petih kategorijah (razvedrilo, tehnologija, zvok, vpliv, elektronsko poslovanje). Zmagovalci se izberejo med vsemi razstavljavci, ki sodelujejo na milanskem tednu oblikovanja v različnih predelih po celem mestu.

Razstavni projekt sta zasnovala dva mednarodno priznana umetnika, in sicer oblikovalec prostora Philippe Nigro in kuhinjski mojster Hajime Yoneda, ki je čutne zaznave obogatil z doživetjem okusov. Rezultat tega sodelovanja zelo različnih umetnikov je edinstveno doživetje, ki je naredilo močan vtis na številne obiskovalce.

Dvominutni interaktivni virtualni videoposnetek s predstavitvijo razstavnega projekta je zdaj na voljo na Lexusovi mednarodni spletni strani, na naslednjem naslovu: http://www.lexus-int.com/lexus-design/virtual-journey/.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ