concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NOVOSTI IN DOGODKI

NAZAJ NA ČLANKE

LEXUS NA VRHU LESTVICE RAZISKAVE O AVTOMOBILIH, KI JO JE ZA LETO 2016 OPRAVILA POTROŠNIŠKA ORGANIZACIJA WHICH?

2016 which survey article

Najzanesljivejša znamka avtomobilov

Lexusu ni enakega, kadar gre za zanesljivost, in je edini proizvajalec, ki je v raziskavi leta 2016 prejel pet zvezdic.

V raziskavi je sodelovalo skoraj 60000 potrošnikov, ki so podalisvojemnenje o okvarah, stroških popravila, najpogostejših napakah in številu dni, ki so bili potrebni, da bi se avto popravil.

Lexus je prejel dobre ocene na vseh področjih raziskave organizacije Which?, tako za nove kot za rabljene avtomobilov, v različnih tržnih kategorijah. Lexusov križanec NX je razglašen za najboljši kompaktni športni terenec med novimi avtomobili, z dodeljenimi petimi zvezdicami za zanesljivost, medtem ko so drugo in tretjo generacijo modelov RX, uporabniki rabljenih avtomobilov, razglasili za drugo in tretje najboljše vozilo v kategoriji velikih športnih terencev. Limuzini IS in GS sta osvojili prve štiri uvrstitve v kategorijah velikih in luksuznih avtomobilov, medtem ko je kombilimuzina CT 200h prejela priporočilo »najboljšega nakupa« v kategoriji avtomobilov srednje velikosti.

Ewan Shepherd, direktor Lexusa, je izjavil: “Which? je potrošniška organizacija, svetovno znana po natančnosti in temeljitosti svojih testiranj in raziskav, zaradi česar so ti rezultati še posebej pomembni za nas. Lexusov ugled je posledica ne samo izdelave odličnih vozil, temveč tudi zagotavljanja voznikom izjemne izkušnje lastništva, tako da je izredno spodbudno prejeti tako pozitivne povratne informacije in podporo za to kar ponujamo z našimi modeli in storitvijo v naših razstavnih prostorih in nanaših delavnicah.

Organizacija Which? ni edina, ki meni, da Lexus zagotavlja trajno kakovost in zadovoljstvo, tako z novimi kot rabljenimi avtomobili. Letošnja raziskava »Driver Power« revije Auto Express je bila za Lexus uspeh brez primere, saj je osvojil prvi dve mesti in še tri mesta na lestvici desetih najboljših, revija Autocar pa je dinamično športno limuzino IS razglasila za najboljše rabljeno vozilo leta.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ