concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

MARK SPOZNA VOZILO LC NA IBIZI

MEDNARODNO PRIZNANI GLASBENI PRODUCENT
MARK RONSON V OKVIRU NOVE LEXUSOVE KAMPANJE "MAKE YOUR MARK" IZZIVA OBČINSTVO

Danes je Lexus naznanil ustvarjalno sodelovanje z večkrat nagrajenim glasbenim producentom Markom Ronsonom pri lansiranju novega modela LC. V kampanji s pomenljivim naslovom "Make Your Mark" novo vozilo, Lexusov vodilni kupe, napoveduje novo obdobje luksuzne blagovne znamke.

Sodelovanje z Ronsonom je Lexusov naslednji korak v prizadevanjih ustvariti neverjetna doživetja na področju glasbe, umetnosti in tehnologije. Gre za nadaljevanje kampanje iz leta 2015 "Življenje z vozilom RX" z igralcem Judom Lawom, v okviru katere so lahko udeleženci interdisciplinarne gledališke predstave sami okusili življenjski slog filmske zvezde.

MARK RONSON

V prihajajočih šestih mesecih bodo lahko stranke in privrženci blagovne znamke v okviru kampanje "Make Your Mark" odkrivali navdušujoče vsebine in neverjetna doživetja.

O kampanji je Mark Ronson dejal: »Vedno rad sodelujem z ljudmi, ki so inovativni in edinstveni tako v studiu kot zunaj njega. Ko so do mene pristopili iz Lexusa s konceptom te kampanje in sem si ogledal novi LC, se mi je zdel svež in vznemirljiv. Pritegnila me je ideja, da se ob avtomobilu ustvarita navdih in doživetje z glasbo.«

LEXUS LC

Zasnova kupeja LC ostaja presenetljivo zvesta konceptnemu vozilu LF-LC – oba dobitnika nagrade EyesOn Design. LC je vodilna sila razvojne kulture pri Lexusu, kjer oblikovalske in inženirske ekipe sodelujejo pri ustvarjanju izjemnih avtomobilov, ki presegajo vsa pričakovanja.

Alain Uyttenhoven, direktor družbe Lexus Europe je o partnerstvu med Lexusom in Markom Ronsonom dejal: "Mark Ronson je ikona glasbene produkcije, ki se je podpisal pod nekatere največje uspešnice zadnjega desetletja, in ne bi mogli imeti boljšega sodelavca pri kampanji "Make Your Mark". Lexus LC simbolizira začetek novega obdobja za Lexus, kjer gre predvsem za ustvarjanje boljše sinergije med inženiringom in oblikovanjem. In za to je Mark kot naročen, saj je človek, ki s svojimi neverjetnimi predstavami in sodelovanji pušča velik pečat v glasbeni industriji."

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ