concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

DEFINICIJA STORITEV

NAGRAJENE STORITVE ZA STRANKE

Biti lastnik vozila znamke Lexus pomeni bistveno več, kot le biti lastnik vozila; je kot bi bili član ekskluzivnega kluba. V podjetju Lexus smo izjemno ponosni na naša vozila in upamo, da boste vi tudi. Prav zato vam ponujamo storitve za stranke na izjemno visokem nivoju, saj smo osvojili že veliko nagrad in prejeli številne pohvale.

rc f side

VAŠA GARANCIJA

POPOLNA BREZSKRBNOST

Pomembno je, da ste na poti brez skrbi. Zato vam ponujamo obsežno garancijo, ki krije tri leta ali 100.000 km (kar nastopi prej) uporabe vozila. Poleg tega v prvem letu ni omejitve prevoženih kilometrov. Garancija zajema:

  • Tri leta garancije za napake v laku
  • Dvanajst let garancije za prerjavenje karoserije
  • Brezplačno vleko do najbližjega prodajalca vozil znamke Lexus ali servisnega centra

EVRO ASISTENCA 24

KJERKOLI STE, KJERKOLI MORATE BITI

Če bi kdaj potrebovali pomoč kjerkoli v Evropi, vam je na voljo naš program evropske asistence za pomoč na cesti. Če potrebujete pomoč in bi morali nekam priti, bomo storili kar je v naši moči, da pridete na cilj. Program Evro asistenca 24 deluje 24 ur na dan, sedem dni na teden in 52 tednov na leto. Program vključuje:

  • Ureditev hotelske namestitve v nujnih primerih
  • Če ne morete voziti,vam pošljemo Lexusovega voznika
  • Po potrebi vam pošljemo službo za pomoč na cesti

FINANČNE STORITVE

NAGRAJENE STORITVE ZA STRANKE

Lexusove finančne storitve je ločeno podjetje, ustanovljeno posebej za voznike avtomobilov znamke Lexus, katerim lahko ponudi finančne ponudbe, ki jih ne more ponuditi noben drug ponudnik. Podjetje nudi privlačne in prilagodljive rešitve z individualnimi in transparentnimi pogoji. Lahko vam pomagamo ugotoviti, katera rešitev je za vas najprimernejša. Naši finančni produkti vključujejo:

  • Financiranje in najem za zasebnike ali podjetja
  • Avtomobilsko zavarovanje
  • Paketi vzdrževanja
  • Zavarovanje plačila

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ