concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

SVEŽ IN DRZEN VIDEZ
NOTRANJOSTI IN ZUNANJOSTI

CT 200h je eden najčistejših hibridov, ki so bili kdaj izdelani. Uglajeno zmogljivost in majhne emisije CO2 dopolnjujeta vrhunska tehnologija in nagrajena prefinjenost. Če imate aktiven življenjski slog, potrebujete avtomobil, ki vam bo lahko sledil. Zato CT 200h omogoča dinamično in vznemirljivo doživetje vožnje z vrhunsko hibridno tehnologijo in pametnimi funkcijami, s katerimi ostanete povezani.

Poskrbeli smo za še bolj dinamičen in športen videz zunanjosti in notranjosti vozila CT 200h. Ker je polni hibrid, se vam ni treba odreči majhni porabi goriva.

2017 lexus ct 200h fresh bolder look quote

ŠE BOLJ ČUSTVEN, ŠE BOLJ ŠPORTEN – IZBOLJŠANI CT 200h JE IDEALEN KOMPAKTNI HIBRID ZA TISTE, KI UŽIVAJO V ŽIVAHNI VOŽNJI IN HKRATI SKRBIJO ZA OKOLJE

Čika Kako, glavni inženir vozila CT 200h

NIŽJI, BOLJŠI, DRZNEJŠI

CT 200h se ponaša z dolgim, izpopolnjenim profilom z drznejšo, širšo in nižjo vretenasto masko motornega pokrova z edinstveno novo mrežo, ki jo obdajajo biserna žarometa LED in dnevne luči. Ti in drugi novi drzni oblikovni elementi poskrbijo za bolj športno držo vozila CT 200h.

Ozrite se naokrog in videli boste nove zadnje luči LED v obliki črke L, ki ustvarijo še bolj športno in širšo podobo vozila CT 200h. Spodnji del zadnjega odbijača v kovinsko srebrni in črni barvi se ponaša z novo obliko, ki poudari agresivno podobo vozila, medtem ko sta obrobi zadnjih odsevnikov zdaj kovinsko sive barve, da se ujemata z obrobama sprednjih meglenk.

Profil vozila CT 200h poživijo športna kolesa – od serijskih 15-palčnih pa vse do 17-palčnih litih platišč v temno kovinski barvi F SPORT. Izberete lahko tudi nova 16-palčna platišča z desetimi kraki v temno kovinski barvi s strojno obdelano površino.

NOTRANJOST:
IZBOLJŠANE FUNKCIJE

Nikoli ne sklepamo kompromisov; to ni v naši naravi. V notranjosti vozila CT 200h boste odkrili izjemno dodelane, intuitivne funkcije, izdelane iz kakovostnih materialov. V skladu z našo oblikovalsko filozofijo oblika sledi funkciji, kar je pri vozilu CT 200h več kot očitno. Navigacijski sistem Lexus se na primer zdaj ponaša z večjim, 10,3-palčnim zaslonom.

Skupno devet različnih možnosti omogočajo razširjena barvna paleta za notranjost s kombinacijami dvobarvnega gladkega usnja, mešanica tkanin in obstojnega umetnega usnja ter oblazinjenje iz tkanine.

ŠE BOLJ ŠPORTEN

Uživajte v majhni porabi goriva polnega hibrida in nizkih emisijah ob vznemirljivi in energični zmogljivosti modela F SPORT. Ta zmogljiv model zaradi svežih sprememb privablja poglede mimoidočih.

Te vključujejo črno kovinsko barvo in izpopolnjen mrežast vzorec vretenaste maske motornega pokrova. Nove sprednje luči obsegajo enojni projektorski žaromet z dolgim/kratkim svetlobnim snopom. Model F SPORT poleg tega ekskluzivno odlikujeta črna prevleka okrasne letve sprednje maske in okrasni element v kovinsko črni barvi na zadnjem delu vozila.

CT 200h se ponaša z novo dvobarvno shemo za model F SPORT: oranžno Lava Orange CS in modro Heat Blue CL. V notranjosti so na voljo ekskluzivne kombinacije dvobarvnega usnja, tkanine in umetnega usnja. Elegantni okrasni elementi Naguri odražajo rokodelsko spretnost Takumi, ki je rezervirana za model F SPORT.

S SISTEMOM LEXUS SAFETY SYSTEM +

Posodobljeni Lexus CT 200h je opremljen s sistemom Lexus Safety System +. Ta obsega sistem za predhodno zaznavanje trka (PCS), prilagodljivi radarski tempomat, sistem opozarjanja ob menjavi voznega pasu (LDA) s funkcijo nadzora krmiljenja, žaromete s samodejnim uravnavanjem dolžine svetlobnega snopa (AHB) in asistent za prepoznavanje prometnih znakov (RSA).

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ