concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

MESSiAH
DAMIAN WALSHE-HOWLING

ZANIMIV LEXUSOV KRATKI FILM NA FILMSKEM FESTIVALU V SYDNEYJU

Lexus in filmski studio Weinstein Company sta pred kratkim na filmskem festivalu v Sydneyju premierno predstavila drugega od štirih filmov najnovejše serije Lexusovih kratkih filmov. Namen serije je podpreti dosežke vzhajajočih filmskih ustvarjalcev ter spodbujati umetnost pripovedovanja. Tokrat so pri Lexusu izbrali temo »Pričakovanje« in prejeli več tisoč prijav nadarjenih filmskih ustvarjalcev s celega sveta.

Med to hudo konkurenco je bil izbran tudi kratki film režiserja Damiana Walsha-Howlinga z naslovom Mesija. Film z nadarjeno igralsko zasedbo na igriv način prikazuje trk kultur v osupljivi avstralski divjini. Filmske premiere se je udeležil tudi režiser, ki je spregovoril o nastanku filma Mesija in proslavil svoj dosežek v okviru tretje serije Lexusovih kratkih filmov.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ