concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

NAROD
ZADRŽUJE DIH
KEV CAHILL

PREMIERA ZMAGOVALNEGA LEXUSOVEGA KRATKEGA FILMA NA FILMSKEM FESTIVALU RAINDANCE

Lexus in filmski studio The Weinstein Company sta septembra na filmskem festivalu Raindance pripravila premiero filma Narod zadržuje dih, ki ga je ustvaril in režiral Kev Cahill.

Večkrat nagrajeni Cahill je najbolj znan po svojih delih Lovec: zimska vojna, Thor: Svet teme in Alica izza ogledala. Poleg tega je sodeloval tudi pri priljubljeni televizijski seriji Igra prestolov.

Film Narod zadržuje dih govori o mladem očetu, ki je v dilemi, ali bi bil priča čudežu rojstva otroka ali čudežu Irske v četrtfinalu svetovnega prvenstva v nogometu 1990. Glavni vlogi sta prevzela Sam Keeley, ki je pred kratkim nastopal v filmu Kuhar na robu z Bradleyjem Cooperjem, in Barbara Brennan, ki je znana po svojih vlogah v filmih Veronica Guerin in A date for Mad Mary (Zmenek za noro Mary).

David Glasser, direktor operative in predsednik studia The Weinstein Company, je povedal: »Izjemno smo zadovoljni z delom in možnostmi, ki jih je doslej ustvarila serija kratkih filmov Lexus. Cahillova stvaritev je le eden izmed štirih filmov, ki dokazujejo, da nastanejo čarobni izdelki, če talentiranim posameznikom omogočimo, da delajo to, o čemer so sanjali.«

David Nordstrom, glavni vodja za globalno ustvarjanje znamke pri podjetju Lexus International, je dodal: »Delo naših režiserjev nas vsako leto znova navduši. V čast nam je, da lahko sodelujemo s studiem The Weinstein Company in uresničimo želje filmskih ustvarjalcev.«

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ