concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PETKOV VEČER
ALEXIS MICHALIK

PREMIERA IZJEMNEGA LEXUSOVEGA KRATKEGA FILMA NA FESTIVALU KRATKEGA FILMA V TOKIU

Lexus in filmski studio Weinstein Company sta pred kratkim premierno predstavila prvega od štirih filmov, ki naznanja tretjo serijo Lexusovih kratkih filmov na festivalu kratkega filma v Tokiu. Iz nabora več tisoč prijavljenih filmov je bil izbran izjemen kratki film režiserja Alexisa Michalika na temo »Pričakovanje«, ki so jo določili pri Lexusu. Ganljiv film z naslovom Petkov večer pripoveduje zgodbo o mami, ki se je med obiskom Francije znašla v središču napada na mesto.

Režiser se je skupaj s pomembnimi člani snemalne ekipe udeležil slavnosti ob svojih dosežkih v objektu Intersect by Lexus v Tokiu. Na tem edinstvenem prizorišču lahko gostje občutijo Lexusov duh ob občudovanju navdihujočega dizajna, umetnosti, mode in kulture. Film je del tretje serije Lexusovih kratkih filmov, katere namen je podpirati dosežke vzhajajočih filmskih ustvarjalcev ter spodbujati umetnost pripovedovanja.

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ