concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PREDSTAVLJAMO: JUSTIN TIPPING

- FILMSKI REŽISER

Justin Tipping je mlad magister konzervatorija ameriškega filmskega inštituta (študij lepih umetnosti, glavni predmet: režija). Ima tudi diplomi iz filma in medijskih študij s kalifornijske univerze v Santa Barbari. Svojo kariero je začel kot režiser in redaktor v komercialni in glasbeni video areni, kjer si je njegovo delo prislužilo priznanja televizijskih hiš MTV, VH1, FUSE in Discovery Channel. Njegov kratki film NANI je svetovno premiero doživel na tekmovanju v sklopu mednarodnega filmskega festivala v Berlinu. Film so predvajali tudi na kar 40-ih filmskih festivalih po vsem svetu in skupno je osvojil več kot ducat nagrad, vključno z nagrado oskar za študentski film (kategorija pripovednega filma) in nagrado ameriškega združenja režiserjev za filmskega ustvarjalca - študenta. Tipping je poleg tega prejemnik prestižne nagrade in štipendije Franklin J. Schaffner ter nagrade "duh odličnosti" Richarda P. Rogersa za svoje delo na področju režije na ameriškem filmskem inštitutu. Justina Tippinga trenutno kot pisatelja/režiserja zastopa agencija United Talent.

j tipping

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ