concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PREDSTAVLJAMO: ČAN ČUNG KI

REŽISER

ČAN ČUNG KI je leta 1988 študiral grafično oblikovanje na politehniki v Hong Kongu in kasneje svojo pozornost usmeril v avdiovizualno produkcijo, vključno z animacijo celic in 3D računalniško animacijo. Po diplomi je Čan začel s kariero v zabavni industriji filma in televizije. V zadnjih letih je bil Čan producent več dokumentarcev za televizijsko hišo AXN (televizijski akcijski programi), kitajski televizijski kanal televizijske hiše Phoenix (Phoenix Chinese Channel) in za oddelek za kmetijstvo in zaščito narave v Hong Kongu, vključno s hongkonškim filmom "Super Fans" in filmom "Dragon Inn: The Hideout in Temple Street" ter dokumentarcem o geoloških čudesih Hong Konga. Čanov televizijski reklamni oglas "HK Love Trees" (v prevodu: Hong Kong ljubi drevesa) je prejel bronasto nagrado na 21. mednarodnih nagradah Mercury. Njegov dokumentarni program "Dragon Inn: The Hideout in Temple Street" je bil uradno predvajan na 19. mednarodnem festivalu dokumentarnega filma IDFA. Deležen je bil tudi priznanja "Hors Concours" na 27. letnem festivalu svetovnih televizijskih nagradah Banff.

c chung

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ