concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PREDSTAVLJAMO: SPECIAL PROBLEMS

- FILMSKA REŽISERJA

"Special Problems" je multidisciplinaren studio, ki ga sestavljata režiserja Campbell Hooper in Joel Kefali. Njuna edinstvena vizualna senzibilnost in praktičen pristop z neposredno vpletenostjo v vsa področja njunega dela in ustvarjanja sta botrovala uspehu in osvojitvi številnih nagrad ter pripomogla k velikemu povpraševanju po njunem znanju. Hooperjev kratki film "43,000ft" - prvi uradni korak studia Special Problems na področje filma daljšega formata - je bil premierno predstavljen na tekmovanju filmskega festivala Tribeca 2011 in je nato na festivalu mesta Traverse osvojil nagrado za najboljši kratki film. Delo studia Special Problems na področju reklamnih filmov jim je prineslo nagradi zlati in srebrni lev na festivalu v Cannesu ter nagrado srebrni svinčnik festivala One Show Entertainment. Sodelovanje z glasbeno skupino The Naked and Famous jim je prineslo na milijone ogledov na spletnem portalu YouTube ter številne nagrade. S svojega kotička sveta (natančneje z Nove zelandije) studio Special Problems še naprej preseneča svetovno javnost z integracijo svojega prepoznavnega sloga v prav vsak projekt, ki ga ustvarijo.

special problems

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ