concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PREDSTAVLJAMO: CHRISTINA MOLINO

REŽISERKA IN DIREKTORICA FOTOGRAFIJE

Cristina Molino je španska režiserka in direktorica fotografije iz Madrida. Kot fotografinja se je izobraževala na šoli Efti, kot direktorica fotografije pa na madridski šoli za film ECAM, kjer je osvojila priznanje za najboljše dosežke in prejela nagrado, ki jo je sponzoriralo podjetje Kodak, najem laboratorija Technicolor in kamere. Potem ko je nekaj časa delala kot fotografinja in več projektih, ki jih je ustvarila kot direktorica fotografije, se je podala tudi na področje filmske režije. "¿Te vas?" (v prevodu: Odhajaš?) je delo, ki je bilo nagrajeno na kar petnajstih filmskih festivalih, vključno z mednarodnim filmskim festivalom v Locarnu, in je prvi kratki film, katerega režijo je prevzela Cristina. Kmalu nato je režirala svoj drugi kratki film "Retorno" (v prevodu: Vračanje) in nedavno tudi tretjega "Nada" (trenutno v postprodukciji). Poleg dela na svojih lastnih filmskih projektih je trenutno aktivna tudi kot komercialni direktor in direktorica fotografije za španski producentski družbi Think Mol in Lee Films International ter za ameriško producentsko družbo Red Magma Media.

c miliano

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ