concept cars

KONCEPTNI
AVTOMOBILI

Konceptni avtomobili podjetja Lexus nudijo zanimiv vpogled v naše oblikovalske smernice prihodnosti.

main menu lexus brand

INOVATIVNOST
DIZAJNA

Na teh spletnih straneh so predstavljeni nekateri izmed naših najbolj presenetljivih oblikovalskih konceptov in nekateri primeri vozil.

hybrid cars

HIBRIDNI
AVTOMOBILI

Na voljo je veliko tipov hibridnih avtomobilov in vsem je skupna ena stvar.

lexus service

LEXUSOVE
STORITVE

Z enostavnim vnosom poiščite svoje najbližje Lexusove prodajne ali servisne centre.

NAZAJ NA ČLANKE

PREDSTAVLJAMO: MICUJO MIJAZAKI

REŽISERKA

Micujo Mijazaki prihaja iz japonskega mesta Osaka in je svojo kariero začela še v zelo mladih letih kot odrska umetnica in igralka. Njen režiserski prvenec je bil kratki film CUJAKO, ki je bil prvič predvajan leta 2011 na mednarodnem festivalu kratkega filma v Palm Springsu, kjer ji je nemudoma prinesel nagrado za bodočega filmskega ustvarjalca ter nagrado občinstva. Film CUJAKO so predvajali na več kot 60-ih filmskih festivalih po vsem svetu in osvojil je kar 38 nagrad, vključno z nagrado ameriškega združenja režiserjev za najboljšo režiserko - študentko in nagrade glavne žirije na filmskih festivalih, kvalificiranih za uvrstitev na oskarje. Mijazaki ima diplomo iz gledaliških umetnosti, plesa in lepih umetnosti z univerze v Južnem Utahu ter magisterij iz študija lepih umetnosti, glavni predmet: filmska in televizijska produkcija (univerza Južne Kalifornije, študij filmske umetnosti).

miyazaki

Cilj Evropske direktive o zasebnosti in elektronskih komunikacijah je varovanje vaše zasebnosti. Podjetje Lexus na svojih spletnih straneh uporablja besedilne datoteke, imenovane piškotki, da si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali in kaj ste na teh straneh počeli. Uporabili smo le piškotke, ki so ključnega pomena za delovanje spletnih strani. Poleg tega uporabljamo tudi piškotke za shranjevanje za vas uporabnih informacij, na primer podatkov o vašem najbližjem prodajalcu ali vozilih, ki ste jih morebiti konfigurirali. Prosimo vas za dovoljenje, da uporabimo dodatne piškotke za izboljšanje naših spletnih strani za vas.

VEČ INFORMACIJ